Teemu Pukin maalille jättikerroin 50,00

Päivitetty: 17.10.2019

Teemu Pukin edustama Norwich kohtaa lauantaina Bournemouthin. Saat tähän otteluun Pukin maalista älyttömän jättikertoimen 50,00.

Pukin maalin kerroin on normaalisti paljon pienempi. Tätä kirjoittaessa Pukin tekemästä maalista saisi vain kertoimen 2,25. Näin ollen saatavilla oleva jättikerroin 50,00 kannattaa hyödyntää. Kyse on erikoisdiilistä vain tähän peliin!

Pukki on ollut mainiossa vireessä viime aikoina. Vaikka Valioliigassa on muutaman ottelun maaliton putki, näytti maajoukkuetauko taas maalitykin vainun. Pukki iski Armeniaa vastaan kaksi täysin identtisen kaunista osumaa Armenian verkkoon 3-0-voitossa.

Jättikerroin 50,00 on hyödynnettävissä 1€ panoksella. Näin ollen saat 1€ panoksella 50€ voiton, jos Pukki tekee maalin Bournemouthia vastaan. Voitoilla ei ole kierrätysvaatimuksia eli saat rahat vaikka heti ulos.

Seuraa alapuolen ohjeita ja ota viisikymppinen taskuun.

LUNASTA TARJOUS NÄIN:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Lyö veto 1€ panoksella Pukin maalin puolesta ja saat automaattisesti kertoimen 50,00. Jos Pukki tekee maalin, saat 50€ voiton.

Lisätietoa: Tarjous on voimassa vain Unibetin uusille asiakkaille. Maksimipanos kohteeseen on 1€. Voitoilla ei ole mitään kierrätysvaatimuksia.

Muita uhmakkaita tarjouksia