Teemu Pukin maalista jättikerroin 50,00

Päivitetty: 23.08.2019

Teemu Pukki tekee maalin ja sinä teet 50 euroa

Lauantaina Teemu Pukin edustama Norwich on jälleen tulessa Valioliigassa, kun vastaan asettuu Chelsea. Jos Pukki onnistuu maalinteossa, sinä teet rahaa.

Saat Teemu Pukin maalista erikoiskertoimen 50,00. Kyse on Unibetin antamasta erikoistarjouksesta uusille asiakkaille. Maksimipanos kohteeseen on 1 euro eikä mitään kierrätysvaatimuksia ole.

Näin jos Pukki tekee maalin, sinä saat 50 euroa vaikka heti tilillesi. Mahtavaa, eikö?

Seuraa vain alapuolen ohjeita ja hyödynnä tämä huipputarjous!

Lunasta tarjous näin:

  1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
  2. Avaa pelitili ja talleta.
  3. Lyö 1€ veto Teemu Pukin maalin puolesta. Jos Pukki tekee vähintään yhden maalin Chelseaa vastaan, saat 50€ tilillesi ilman kierrätysvaatimuksia.

Lisätietoa: Tarjous on voimassa vain Unibetin uusille asiakkaille. Maksimipanos kohteeseen on 1€.

Miksi Pukki tekee taas maalin?

Ei ole liioiteltua sanoa, että Pukki on Valioliigan kuumin hyökkääjä juuri nyt. Maali Liverpoolin verkkoon avauskierroksella ja hattutemppu Newcastlea vastaan on saanut koko saarivaltakunnan puheliaaksi. Kuka on tämä suomalainen maalinsylkijä?

Lauantaina vastassa on Chelsea, jonka alkukausi on ollut haastava. Norwichin pelityylin etenkin kotona on hyökkäävä, joten ottelusta sopii odottaa vaikeata vierailijoille. Pukin vire on varmasti huomioitu, mutta suomalaisen vartiointi ei ole helppoa.

Pukki on viimeistellyt todella hyvällä prosentilla ja varmasti paikkoja tulee nyt myös Chelseaa vastaan. Jos käytät viikonloppuna edes yhden euron, käytä se tähän.

Muita uhmakkaita tarjouksia