Tiistain Coolbet-tuplaus: Jokereilla on pahoja koronahuolia ja KalPan lennolle odotetaan jatkoa

Päivitetty: 10.11.2020

Maanantaista selvittiin pitkästä aikaa puhtain paperein! Nyt jatkuu tuplaukset siis tiistaille ja kohdetarjontaakin löytyy jo erityisesti kiekkopuolella enemmän. Jokereilla on puolet tavallisesta joukkueestaan sivussa SKA:ta vastaan, mikä antaa vieraille jättimäisen etulyöntiaseman. Ennen maaottelutaukoa Liigassa loistanut KalPa puolestaan vierailee SaiPan kotiaskissa Lappeenrannan Kisapuistossa.

Hyppää mukaan ja mennään päätyyn asti >>

Monille jo tuttuakin tutumpi Coolbetin tuplauskampanja käynnistyy aina viikoittain maanantaina ja onnekkaimmat päättävät urakkansa sunnuntaina mojovaa rahapottia rikkaampana.

Ideana on lyödä vetoja, joiden yhteiskerroin on yli 2,00 ja panostaa edellisen päivän voittosumma aina seuraavan päivän vetoon.

Tuplauksen läpäisseet jakavat keskenään peräti 5000 €:n suuruisen jättipotin ja lisäksi saat totta kai pitää viikon aikana saamasi vetovoitot!

Jokerit – Pietarin SKA

Jokereilta puuttuu kokoonpanostaan tukku vakiopelaajia. Työttömien kiekkoilijoiden markkinoilta löytyivät pikahälytyksellä Matias Myttynen, Mika Partanen sekä puolustaja Joonas Järvinen, joista kaikki ovat helsinkiläisseurassa koeajalla ja debytoivat SKA-ottelussa. Kokonaisuudessaan isäntien kokoonpanossa on kahdeksan pelaajaa, jotka kiekkoilevat kauden avausottelunsa Jokertit-paidassa. Pöytä on katettu SKA:lle ja sen voitto nostetaan tiistain ensimmäiseksi tuplauskupongin kohteeksi.

SaiPa – KalPa

KalPa oli ennen maaottelutaukoa erinomaisessa lyönnissä. SaiPa puolestaan yllätti Kärpät edellisviikon ottelussaan, mutta tämä ei auta joukkuetta tiistaina. Vastikään lappeenrantalaisseura tiedotti lomauttaneensa valmentajistonsa yhteistoimintaneuvottelujen tuloksena. Päävalmennusvastuuta kantaa jatkossa entinen SaiPa-hyökkääjä Ville Hämäläinen apunaan toinen joukkueen legenda, Ville Koho. Nähtäväksi jää, paljonko valmennuksen vaihtuminen lennosta sekoittaa menoa, mutta KalPaa vastaan pisteille ei ole asiaa.

TÄSTÄ MUKAAN >>

Muita uhmakkaita tarjouksia

Casumon tervetuliaisbonus - TALLETUS TUPLANA!

Casumon tervetuliaisbonus - TALLETUS TUPLANA!

Tarjous päättyy: 31.08. 00:00

Kasuaalisti Casumolle ja tervetuliasbonus taskuun: saat ensitalletuksesi tuplana hunttiin saakka!

Ota jopa 100€ ILMAISVETO

Ota jopa 100€ ILMAISVETO

Tarjous päättyy: 31.08. 00:00

Lunasta nyt William Hillin uuden asiakkaan tarjous - ilmaisveto jopa 100€ asti!

Ota HUNTIN ILMAISVETO Mr Greenille

Ota HUNTIN ILMAISVETO Mr Greenille

Tarjous päättyy: 31.08. 00:00

Tunnistaudu Mr Greenille ja saat lunastaa ilmaisvedon hunttiin saakka!

10 euroa pelirahaa