Torontolla pelikassa nupulleen – hyödynnä 100€ riskitön veto!

Päivitetty: 20.01.2021

Toronton lähihistoria NHL:ssä on alakuloinen, mutta tällä kaudella sarjaan lähdetään isoin odotuksin. Joukkue näyttää hyvin tasapainoiselta: tähtiosastoa tukemaan on hankittu täyteketjuihinkin päteviä, mittoihin sopivia pelimiehiä. Myös Mikko Lehtonen on alkanut saada vastuuta – toivotaan, että sitä tulee lisää!

Myös Edmontonissa on yritetty leventää tasoa, mutta tulosketjujen ja muiden välillä on yhä iso aukko – olkoonkin, että Jesse Puljujärven kiemurat taalajäillä herättävät tällä kertaa lupauksia. Kovassa otteluruuhkassa joukkueen syvyys tulee nousemaan isoksi tekijäksi – kovin kapealla kärjellä ei itsessään vielä juhlita pitkään. Lisäksi Edmonton kaipaisi viimeistelyyn kliinisyyttä.

Maple Leafs on näyttänyt ensipeleissään mukavalta, eivätkä odotukset hyvästä kaudesta ole ollenkaan katteettomia. Oilersilla on alla kaksi tappiollista Montreal-ottelua ja kysymysmerkkejä on ilmassa rutkasti enemmän.

Toronto kelpaa vetoihin mukavasti kertoimella 2,00 ja riskitön veto varmistaa menestyksen!

Nappaa peli-idea ja 100 euron riskitön veto talteen – jos Maple Leafs ei hoida hommaa, saat panoksesi takaisin ilmaisvetona!

LUNASTA TARJOUS NÄIN:

  1. Siirry William Hillille TÄSTÄ.
  2. Rekisteröi pelitili ja talleta 10-100 euroa.
  3. Saat nyt talletustasi vastaavan suuruisen riskittömän vedon!
  4. Lyö veto Toronto voittaa ottelun.

Lisätietoa: Tarjous voimassa vain uusille asiakkaille. Aseta tallettamasi summa yksittäisenä vetona (single tai suora yhdistelmäveto). Mikäli vetosi häviää, saat 100% panoksestasi takaisin ilmaisvetona aina 100 euroon asti. Mikäli vetosi osuu, voit nostaa voitot heti ilman kierrätysvaatimuksia.

Muita uhmakkaita tarjouksia