Tuplaus jatkuu keskiviikkona uhmakkaissa merkeissä!

Päivitetty: 23.09.2020

Tiistain tuplauksessa koettiin jännittäviä hetkiä, sillä Brentford tuli peräti kahdesti takaa tasoihin West Bromwichin vieraana – toisen maalin iski pilkulta suomalainen Marcus Forss! West Ham hoiteli Hull Cityn kivuttomasti, joten ainoastaan toista kohdetta tarvitsi toden teolla jännittää. Keskiviikkona lapulle asetellaan single Mestarien liigan karsinnoista!

Hyppää mukaan ja mennään päätyyn asti >>

Monille jo tuttuakin tutumpi Coolbetin tuplauskampanja käynnistyy aina viikoittain maanantaina ja onnekkaimmat päättävät urakkansa sunnuntaina mojovaa rahapottia rikkaampana.

Ideana on lyödä vetoja, joiden yhteiskerroin on yli 2,00 ja panostaa edellisen päivän voittosumma aina seuraavan päivän vetoon.

Tuplauksen läpäisseet jakavat keskenään peräti 5000 €:n suuruisen jättipotin ja lisäksi saat totta kai pitää viikon aikana saamasi vetovoitot!

Olympiakos – Omonia Nikosia

Kreikan mestari Olympiakos saa vastaansa Kyproksen mestarin Omonian. Omonian viime kauden mestaruus tuli käytännössä kabinettipäätöksellä, sillä Kyproksen liiga laitettiin jäihin koronaviruspandemian iskettyä Eurooppaan. Omonia oli tasapisteissä Anorthosisin kanssa, mutta sarjasijoituksessa edellä keskinäisten kohtaamisten takia.

Olympiakos nappasi viime kauden päätteeksi valtikan takaisin itselleen Kreikassa AEK Ateenan ja PAOK:n voitettua tätä ennen mestaruudet mieheen. Mestarien liigan lohkovaiheeseen selviytyminen on ehdoton minimitavoite eurokentillä ja todennäköisyys tavoitteen toteutumiselle on korkea.

Omonia operoi huomattavasti pienemmillä resursseilla kuin meritoitunut ja perinteikäs Olympiakos. Omonia on selviytynyt tähän asti Mestarien liigan karsinnoissa kolmesti jatkoon, mutta ainuttakaan peliä se ei ole voittanut varsinaisella peliajalla. Omonia oli pelillisesti selvästi alakynnessä edellisessä vaiheessa Belgradin Punaisen Tähden isäntänä.

Keskiviikkoiltana ei nähdä missään tapauksessa jatkoaikaa, sillä playoff-vaihe on kaksiosainen aiemmista kierroksista poiketen. On kuitenkin syytä olettaa Olympiakosin tarraavan jo avauosassa Pireuksessa tiukasti jatkopaikkaan. Portugalilaisluotsi Pedro Martins saa jalkeille käytännössä parhaan avauskokoonpanonsa, joten muun muassa Kostas Fortounis, Mathieu Valbuena ja Youssef El Arabi juoksevat alusta asti viheriöllä.

Omonian vahvuudet ovat ehdottomasti alakerrassa, mutta on vaikea uskoa vieraiden kestävän koko 90-minuuttista kotijoukkueen tykkitulta. Tuplausta vyörytellään eteenpäin -1:n eurooppalaisella tasoitusvedolla eli vähintään kahden maalin kotivoitto tarvitaan.

TÄSTÄ MUKAAN >>

Muita uhmakkaita tarjouksia