Tuplaus jatkuu – Osuuko HIFK-tähti tiistaina tolppien väliin?

Tuplaus käynnistyi eilen KHL-vedoilla ja maaliinhan se jysähti. Tiistaina käännetään katse kotimaahan ja Helsingin IFK:n surpervahvistukseen!

Hyppää mukaan ja mennään päätyyn asti >>

Monille jo tuttuakin tutumpi Coolbetin tuplauskampanja käynnistyy aina viikoittain maanantaina ja onnekkaimmat päättävät urakkansa sunnuntaina mojovaa rahapottia rikkaampana.

Ideana on lyödä vetoja, joiden yhteiskerroin on yli 2,00 ja panostaa edellisen päivän voittosumma aina seuraavan päivän vetoon.

Tuplauksen läpäisseet jakavat keskenään peräti 5000 €:n suuruisen jättipotin ja lisäksi saat totta kai pitää viikon aikana saamasi vetovoitot!

HIFK – Pelicans

HIFK hankki Columbus-hyökkääjä Emil Bemströmin vahvistuksekseen lainasopimuksella ja mies aloitti kautensa JYPiä vastaan iskemällä kaksi maalia. Kaikessa erinomaisesti laukovan laiturin tekemisessä näkyi nöyryys ja halu pelata jääkiekkoa. On vaarallinen yhtälö vastustajille, että pelaaja on yhtä aikaa liian hyvä Liigaan, erinomaisessa kunnossa ja kiinnostunut auttamaan joukkuettaan parhaansa mukaan.

Tiistaina tuplaukseen poimitaan Bemströmin täysosuma Pelicansia vastaan. Toissa kaudella Ruotsissa syntyi 23 maalia Djurgårdensissa. Nyt takana on kova kausi NHL:ssä, laituri valitsi Liigan ja HIFK:n osoitteekseen, kunnes Pohjois-Amerikassa jatkuu pelit. Tulokset Helsingissä voivat olla melkoisia, etenkin maalisarakkeessa, ja eiköhän 21-vuotias taituri mäsäytä UP:n tuplauksillekin jatkoa tiistaina!

TÄSTÄ MUKAAN >>

Muita uhmakkaita tarjouksia

Euron betsillä viisi 10€ ilmaisvetoa

Tarjous päättyy: 22.04. 11:00

Kevät on täällä - ja Betssonilla: saat lunastaa eurolla viisi 10€ ilmaisvetoa!

Casumon tervetuliaisbonus - 50€ ilmaisveto

Tarjous päättyy: 30.04. 00:00

Casumo on uusi näppärä vedonlyöntimaailman tulokas. Lunasta talteen uuden asiakkaan bonus - saat 50€ ilmaisvedon.

SATKUN RISKITÖN VETO

Tarjous päättyy: 30.04. 00:00

Lunasta nyt William Hillin uuden asiakkaan tarjous - saat riskittömän vedon aina 100€ asti. Jos vetosi voittaa, saat hynät käteen ilman kierrätysvaatimuksia!