Tuplauskohteet maanantaille tulevat erikoisemmista sarjoista!

Päivitetty: 09.11.2020

Uhmapelaajien tuplausviikko käynnistellään hiljasena maanantaina Espanjan futiksen kakkossarjasta sekä jääkiekon Allsvenskanista. Vahvasti suomalaisedusteiseen Vita Hästeniin luotetaan kiekossa, Kataloniassa puolestaan odotellaan paria maalia.

Hyppää mukaan ja mennään päätyyn asti >>

Monille jo tuttuakin tutumpi Coolbetin tuplauskampanja käynnistyy aina viikoittain maanantaina ja onnekkaimmat päättävät urakkansa sunnuntaina mojovaa rahapottia rikkaampana.

Ideana on lyödä vetoja, joiden yhteiskerroin on yli 2,00 ja panostaa edellisen päivän voittosumma aina seuraavan päivän vetoon.

Tuplauksen läpäisseet jakavat keskenään peräti 5000 €:n suuruisen jättipotin ja lisäksi saat totta kai pitää viikon aikana saamasi vetovoitot!

Vita Hästen – Kristianstad

Vita Hästen on aloittanut Ruotsin jääkiekon Allvenskanissa kautensa odotuksiin nähden melko ailahtelevasti, mutta seuraavassa ottelussaan se kohtaa vähintään yhtä heikosti esiintyneen Kristianstadin. Isäntien terveystilanne on paremmalla tolalla, minkä lisäksi kotietu on tilastollisesti merkittävä pitkien bussimatkojen Allsvenskanissa. Esimerkiksi Topi Nättisen sekä maalivahti Julius Pohjanoksan edustaman hevoslauman lopullinen voitto on toinen valinta maanantaille.

Girona – Las Palmas

Lähellä nousua La Ligaan viime kaudella ollut katalonialaisjoukkue Girona on käynnistellyt uuden sesongin yskähdellen. Ennen tulevaa kamppailua joukkue majailee vieraiden kanssa sijoilla 14 ja 16 ainoastaan pisteen sisällä toisistaan. Isäntien tuore hankinta Mamadou Sylla on ollut erinomaisessa maalivireessä viime aikoina, kun Gironan otteluissa on pitkästä aikaa tullut toisinaan maaleja. Vierailija Las Palmasin viidessä edellisessä maaleja on syntynyt yhteensä peräti 13. Toivotaan vähintään kahta osumaa tästä tuplausviikon kärkeen!

TÄSTÄ MUKAAN >>

Muita uhmakkaita tarjouksia