Tuplausmaanantaissa luotetaan Lukas Hradeckýyn!

Päivitetty: 26.10.2020

Uusi tuplausviikko starttaa ja viime viikosta lähdetään parantamaan reippaasti. Viime viikon suoritus oli suoranainen ulospuhallus, sillä maanantaikupongin molemmat kohteet kostautuivat suutareiksi. Uuteen viikkoon isketään maalimääräkohteilla!

Hyppää mukaan ja mennään päätyyn asti >>

Monille jo tuttuakin tutumpi Coolbetin tuplauskampanja käynnistyy aina viikoittain maanantaina ja onnekkaimmat päättävät urakkansa sunnuntaina mojovaa rahapottia rikkaampana.

Ideana on lyödä vetoja, joiden yhteiskerroin on yli 2,00 ja panostaa edellisen päivän voittosumma aina seuraavan päivän vetoon.

Tuplauksen läpäisseet jakavat keskenään peräti 5000 €:n suuruisen jättipotin ja lisäksi saat totta kai pitää viikon aikana saamasi vetovoitot!

Leverkusen – Augsburg

Bundesliigan suomalaiskohtaamisessa luottoa löytyy ennen kaikkea Lukas Hradeckýn ilmiömäisiin otteisiin Leverkusenin tolppien välissä. ”Luke” on torjujana luonnollisesti Bundesliigan eliittiä, mutta toistaiseksi tällä kaudella Die Werkselfin alakerta on pitänyt Hradeckýn edessä myös kiitettävästi.

Augsburgin etuna on tänään Leverkusenin otteluruuhka – torstaina kotijoukkueella on luvassa Eurooppa-liigan matsi. Heiko Herrlichin suojatit eivät kuitenkaan ole Saksan vaarallisimpiin kuuluva hyökkäysuhka, joten odotettavissa on, että Hradecký ei palloa rysästä kahta kertaa kaiva.

Milan – Roma

Serie A:n huippukamppailusta on lupa odottaa maalirikasta. Milanin leiristä kantautui päivällä uutinen, jonka mukaan ykköstorjuja Gianluigi Donnarumma on sivussa koronavirusinfektion vuoksi. Milanin startti uuteen kauteen on ollut Stefano Piolin komennuksessa fantastinen ja juuri nyt ollaan sarjan kärkipaikalla. Mitä kuin uudestisyntynyt Zlatan Ibrahimovic keksiikään tänään?

Roma porskuttaa Milanin tavoin vielä ilman tappioita. Maalia vartioi illalla kehäkettu Antonio Mirante, sillä Pau López ei ole juuri nyt ykkösveskarille vaadittavalla tasolla. Roma kykenee maalintekoon joukkuetta kuin joukkuetta vastaan ja illallakin vaaran luonnista pitää huolen Edin Dzekon johtama hyökkäys. Kupongille napataan tästä pelistä yli 2,5 maalia.

TÄSTÄ MUKAAN >>>

Muita uhmakkaita tarjouksia

Casumon tervetuliaisbonus - TALLETUS TUPLANA!

Casumon tervetuliaisbonus - TALLETUS TUPLANA!

Tarjous päättyy: 31.08. 00:00

Kasuaalisti Casumolle ja tervetuliasbonus taskuun: saat ensitalletuksesi tuplana hunttiin saakka!

Ota jopa 100€ ILMAISVETO

Ota jopa 100€ ILMAISVETO

Tarjous päättyy: 31.08. 00:00

Lunasta nyt William Hillin uuden asiakkaan tarjous - ilmaisveto jopa 100€ asti!

Ota HUNTIN ILMAISVETO Mr Greenille

Ota HUNTIN ILMAISVETO Mr Greenille

Tarjous päättyy: 31.08. 00:00

Tunnistaudu Mr Greenille ja saat lunastaa ilmaisvedon hunttiin saakka!

10 euroa pelirahaa