Tuplausviikko käyntiin – lähes koko Salavat Ufa sivussa koronan takia!

Päivitetty: 06.10.2020

Tuplaus käynnistyy tällä viikolla KHL:ssä, kun illalla pelataan kamppailut, joista kaivetaan avauspäivän kertoimet pöytään! Maanantaina luotetaan Metallurg Magnitogorskin laatuun sekä pistenikkari Justin Azevedoon.

Hyppää mukaan ja mennään päätyyn asti >>

Monille jo tuttuakin tutumpi Coolbetin tuplauskampanja käynnistyy aina viikoittain maanantaina ja onnekkaimmat päättävät urakkansa sunnuntaina mojovaa rahapottia rikkaampana.

Ideana on lyödä vetoja, joiden yhteiskerroin on yli 2,00 ja panostaa edellisen päivän voittosumma aina seuraavan päivän vetoon.

Tuplauksen läpäisseet jakavat keskenään peräti 5000 €:n suuruisen jättipotin ja lisäksi saat totta kai pitää viikon aikana saamasi vetovoitot!

Neftehimik Nižnekamsk – Metallurg Magnitogorsk

Neftehimik on kerännyt vasta kahdeksan pistettä KHL:ssä, eikä sen meno muutamista voitoista huolimatta vakuuta. Metallurg Magnitogorskin materiaali on KHL:ssä ylempää keskikastia, eikä se jätä isännille sijaa maanantaina.

Suomalaissentteri Juho Lammikko on väläytellyt kakkosketjussa yhdessä Harri Pesosen kanssa. Kotijoukkueen kärkikalusto on huomattavasti kapeampi, minkä lisäksi siinä on vähemmän laatua. Edes konkarihyökkääjä Andrei Kostitsin ei pysty yksinään Magnitogorskia horjuttamaan.

Ak Bars Kazan – Salavat Ufa

Salavat Julajev Ufa on koronaviruksen kourissa ja sivussa on lähes koko joukkue. Nähtäväksi jää, millaisella miehistöllä Baškortostanin ylpeys astelee Kazania vastaan. Kovinkaan kaunista jälki ei välttämättä ole ja tämä hyödynnetään viikon avaustuplauksessa.

Ak Bars on hävinnyt kolme edellistä otteluaan, mutta nyt on luultavimmin tarjolla helpot pisteet. Isännilläkin on omat poissaolomurheensa, mutta ainakin Azevedo pääsee painimaan kamppailussa. Nostetaan toiseksi tuplauskohteeksi kolmen ottelun pisteettömässä putkessa vaeltelevan kanadalaisen piste. Muiden muassa sivussa vierailta on viime kauden paras maalivahti Juha Metsola, joten siltäkään osastolta ei apuja ole tarjolla.

Kun maaleja alkaa tulla, on kakkosketjun vauhtikoneen piste vain ajan kysymys. Azevedo pelaa myös ylivoimalla.

TÄSTÄ MUKAAN >>

Muita uhmakkaita tarjouksia