Uhmakas futistupla käynnistää tuplausviikon!

Päivitetty: 19.10.2020

Uudelle tuplausviikolle lähdetään futistuplan siivittämänä. Päästäänkö tällä viikolla maaliin? Tsekkaa alta maanantain tärpit ja hyppää kyytiin! Alkuillasta jännitetään Veikkausliigan putoamistaistoa ja toiseksi kohteeksi otetaan illan kutkuttava Leeds – Wolves Valioliigasta.

Hyppää mukaan ja mennään päätyyn asti >>

Monille jo tuttuakin tutumpi Coolbetin tuplauskampanja käynnistyy aina viikoittain maanantaina ja onnekkaimmat päättävät urakkansa sunnuntaina mojovaa rahapottia rikkaampana.

Ideana on lyödä vetoja, joiden yhteiskerroin on yli 2,00 ja panostaa edellisen päivän voittosumma aina seuraavan päivän vetoon.

Tuplauksen läpäisseet jakavat keskenään peräti 5000 €:n suuruisen jättipotin ja lisäksi saat totta kai pitää viikon aikana saamasi vetovoitot!

TPS – RoPS

Palloseurojen kohtaamisesta ei panosta puutu. RoPS todennäköisesti putoaa, mutta sillä on vielä mahdollisuus kuroa etumatkaa TPS:ään umpeen kahden jäljellä olevan keskinäisen matsin turvin. Säilyminen on siis pitkälti näistä keskinäisistä kohtaamisista kiinni, joten mitään muuta vaihtoehtoa ei ole kuin voittaa.

Molemmissa leireissä on peräänkuulutettu ottelun ykkösprinsiippinä raivoisaa taistelua ja fyysisyyttä, mikä on helppo vedonlyöntimielessä yhdistää varoitusten määrään. Jossain vaiheessa kyttäilyn on päätyttävä ja toisen joukkueen otettava riskejä. Suunnanmuutokset aiheuttavat tilanteita, joissa usein on tehtävä taktisia rikkeitä. Ylikin voi tietysti näin merkittävissä peleissä läikkyä, joten yli 3,5 kortille on olemassa hyvä osumatodennäköisyys.

Leeds – Wolves

Illan toisessa tuplauspelissä kohtaavat vaaralliset Leeds ja Wolves. Maaleitta tuskin jäädään ja kupongillekin napsitaan overia. Liam Cooper on näillä näkymin Leedsin kokoonpanosta sivussa, joten kotijoukkue joutuu alakerran osalta hitusen varamiehisenä illan otteluun.

Nunon ja Marcelo Bielsan luotsaamat ryhmittyvät ovat loistavia pallonriistoissa, joista seuraa usein vaarallisia hyökkäysaihioita. Erityisesti Leeds on alkukaudesta ihastuttanut Valioliigan ystäviä aktiivisella pelitavallaan, mikä on totta kai Bielsan joukkueille ominaista. Wolves ei ollut ennen maajoukkuetaukoa vielä parhaassa terässään, mutta pelin parantuminen lienee näillä palapelin palasilla vain ajan kysymys.

TÄSTÄ MUKAAN >>>

Muita uhmakkaita tarjouksia