Uhmapelaajat mukana uudella tuplausviikolla!

Päivitetty: 21.09.2020

Uhmakas tuplaus pysähtyi viime viikolla keskiviikkoon ja tarkemmin ottaen PSG:n ja Celticin tuhlailuun. Pöytä on nyt putsattu ja uusi viikko ja uudet kujeet odottavat. Maanantaina luotetaan AC Milaniin ja maalijuhliin Wolvesin ja Manchester Cityn välillä.

Hyppää mukaan ja mennään päätyyn asti >>

Monille jo tuttuakin tutumpi Coolbetin tuplauskampanja käynnistyy aina viikoittain maanantaina ja onnekkaimmat päättävät urakkansa sunnuntaina mojovaa rahapottia rikkaampana.

Ideana on lyödä vetoja, joiden yhteiskerroin on yli 2,00 ja panostaa edellisen päivän voittosumma aina seuraavan päivän vetoon.

Tuplauksen läpäisseet jakavat keskenään peräti 5000 €:n suuruisen jättipotin ja lisäksi saat totta kai pitää viikon aikana saamasi vetovoitot!

AC Milan – Bologna

Milan äityi koronatauon jälkeen hurjaan vireeseen eikä itse asiassa kesällä hävinnyt ainuttakaan peliä. Stefano Pioli sai kuin saikin jatkaa, joten uuteen kauteen useimmat milanistat lähtevät toiveikkaina. Joukkue vahvistui muun muassa Sandro Tonalilla ja rosteriin on varmasti hyvä tehdä entranssi, kun Zlatan Ibrahimovicin kaltaiset isähahmot katsovat perään.

Bologna teki viime kaudella varsin kyseenalaisen ennätyksen, sillä joukkue päästi maalin 34 peräkkäisessä kilpailullisessa ottelussa – putki jatkunee illalla. Sinisa Mihajlovic peluuttaa Rossoblùta varsin viihdyttävään tyyliin, joten luonnollisesti omissa kolisee. Gary Medel on vieraiden riveistä sivussa ja Milanilla on myös pari avauskokoonpanon miestä loukkaantuneena puolustuslinjasta. Tuplauksessa uskotaan Milanin yltävän pisteille liigakauden avausottelussa.

Wolves – Manchester City

Wolves oli viime kaudella piikkinä useammankin Valioliigan kärkijoukkueen lihassa ja Pep Guardiolan joukot joutuivat taipumaan molemmissa keskinäisissä otteluissa. Ottelut tarjosivat mahtavaa viihdettä etenkin Molineux’n kohtaamisessa, joka meni Nunon ryhmälle 3-2 mahtavan takaa-ajon päätteeksi. Adama Traoré kuritti tuolloin Cityä huolella ja väkivahva laituri on illallakin avauksessa.

Taktisessa mielessä illan pelin lähtökohdat ovat samat kuin aiemminkin – City pyrkii hallitsemaan palloa ja Wolves kontraa. Cityn pelitavan yksi ominaispiirteistä on puolustuslinjan nostaminen korkealle pallonhallintavaiheessa, mihin juuri Adama Traorén ja Raúl Jiménezin kaltaiset pelaajat pyrkivät iskemään pallonriistojen jälkeen. Cityn hyökkäys on edelleen Euroopan paras, joten maaleja pitäisi illan toisessa ottelussa tulla reilusti.

TÄSTÄ MUKAAN >>

Muita uhmakkaita tarjouksia