Uhmapelaajien pokeriturnaus: 500€ ylimääräistä + tuotteita jaossa!

Päivitetty: 15.05.2020

Perjantaina klo 19.00 on taas Uhmapelaajien pokeriturnauksen aika. Palkinnot ovat huimat, sillä pottiin on lisätty 500 euroa takuupotti ja UP-tuotepalkintoja on varattu finaalipöydän jäsenille.

Turnaus pelataan Olybetin uudessa GG-pokeriverkossa. Turnauksen sisäänosto maksaa 10 euroa, joten kympin sisäänostoon nähden palkinnot ovat varsin huimat. Turnaukseen kannattaa rekisteröityä jo nyt, sillä mitä sitä turhia odottelemaan.

Kun turnaus alkaa klo 19.00, on rekisteröinti mahdollista tästä hetkestä vielä puolen tunnin ajan. Tsekkaa alapuolelta ohjeet, miten pääset turnaukseen mukaan!

Osallistu turnaukseen näin:

1. Siirry Olybetille. (Jos sinulla ei ole vielä pelitiliä, saat sen avattua TÄSTÄ.)
2. Talleta rahaa pelitilillesi (uusille pelaajille jopa 2000 dollarin bonus).
3. Siirry välilehteen Pokeri (NEW). Lataa sovellus laitteellesi ja siirry Tournaments-valikkoon. Voit etsiä turnausta hakusanalla uhmapelaajat ja löydät turnauksen. Salasana turnaukseen on: BUNDESLIGA.
4. Ole valmiina, kun turnaus alkaa perjantaina klo 19.00.

Yhteenveto turnauksesta:

Turnauksen nimi: Uhmapelaajat
Salasana turnaukseen: BUNDESLIGA
Buy in: 10€
Turnaus alkaa: Perjantaina 15.5 klo 19.00
Format: Freezout
Jälkirekisteröityminen: 30 minuuttia eli 19.30 asti
Palkintopotti: 500€ takuupotti jaossa + turnauksen voittajalle rahan lisäksi UP-tuotepaketti. Finaalipöydän muille jäsenille vapaavalintainen UP-tuote rahapotin päälle.

Löydät turnauksen tournaments-välilehdestä. Voit kirjoittaa hakukenttään “uhmapelaajat” jolloin löydät turnauksen helpommin!
Turnauksen finaalipöydän jäsenille lähtee komeita Uhmapelaajat-tuotteita jakoon!

Muita uhmakkaita tarjouksia