Uhmapelaajien torstain tuplauskupongilla ennakkosuosikkeja

Päivitetty: 24.09.2020

Keskiviikkona tuplattiin kolmantena peräkkäisenä päivänä menestyksekkäästi, vaikka tällä kertaa on todettava onnen olleen matkassa – Olympiakos teki vasta lisäajalla toisen maalinsa ja tasoitusveto oli sen myötä maalissa. Omonia puolusti odotetun tiiviisti ja Olympiakos ei löytänyt hyökkäyspeliinsä sopivia murtautumismalleja ennen rankkarista syntynyttä avausmaalia. Torstaina ollaan tiukasti isojen ennakkosuosikkien kyydissä.

Hyppää mukaan ja mennään päätyyn asti >>

Monille jo tuttuakin tutumpi Coolbetin tuplauskampanja käynnistyy aina viikoittain maanantaina ja onnekkaimmat päättävät urakkansa sunnuntaina mojovaa rahapottia rikkaampana.

Ideana on lyödä vetoja, joiden yhteiskerroin on yli 2,00 ja panostaa edellisen päivän voittosumma aina seuraavan päivän vetoon.

Tuplauksen läpäisseet jakavat keskenään peräti 5000 €:n suuruisen jättipotin ja lisäksi saat totta kai pitää viikon aikana saamasi vetovoitot!

HJK – TPS

Vihjeissä alustettiinkin jo Klubi – Tepsiä tarkemmin. Turkulaiset ovat lähes varmasti pelillisesti vastaanottavana osapuolena ja on syytä odottaa HJK:n nappaavan vahvalla kokoonpanolla selvän voiton. Viime hetkien tietojen mukaan Ferhan Hasania saadaan vielä odottaa kotijoukkueen rosteriin, mutta Veikkausliigan runsaimmilla resursseilla operoiva Klubi kykenee pelaajan kuin pelaajan korvaamaan.

Jesper Karlsson on TPS:n keskikentältä avainpoissaolo. TPS:n saumat piilevät vastahyökkäyksissä ja erikoistilanteissa eikä näitä voi nähdä liikaa siunaantuvan. HJK ottaa rutiinilla muutaman maalin suuruisen voiton, mikäli tähdet nyt eivät aivan väärässä asennossa illalla ole.

Bayern München – Sevilla

Euroopan Supercup on vuorossa illalla Budapestissa – lue Uhmapelaajien vihje otteluun! Bayern aloitti liigakautensa viime viikon perjantaina ja Schalke runnottiin maan rakoon 8-0 –lukemin. Baijerilaisilla on tälläkin kaudella häkellyttävän paljon tulivoimaa eikä tällä hetkellä Euroopasta löydy joukkuetta, joka Hansi Flickin ryhmän kykenisi nollaamaan. Robert Lewandowski on toipunut kolhuistaan, joten loukkaantumisrintamaltakaan ei ole Sevillalle tiedossa apuja.

Sevilla pelasi viime kaudella mahtavaa ja hyökkäysvoittoista jalkapalloa ja Eurooppa-liigan voitto tuli jo kuin lihasmuistista. Kilpailullisia otteluita Julen Lopeteguin suojatit eivät ole kuitenkaan tuon elokuisen finaalin jälkeen pelanneet, joten Bayernilla on siinä mielessä pieni etu. Otetaan kupongille toiseksi valinnaksi Bayernin voitto varsinaisella peliajalla.

TÄSTÄ MUKAAN >>

Muita uhmakkaita tarjouksia