Uhmapelaajien tuplaus starttaa!

Päivitetty: 17.09.2020

Uhmapelaajien tuplaustalkoot käynnistyvät suomalaisella ja englantilaisella huippufutiksella. IFK Mariehamn jahtaa kolmea pistettä TPS:n vieraana ja kesällä kovasti vahvistunut Chelsea sen sijaan aloittaa kautensa Valioliigassa Brightonin vieraana.

Hyppää mukaan ja mennään päätyyn asti >>

Monille jo tuttuakin tutumpi Coolbetin tuplauskampanja käynnistyy aina viikoittain maanantaina ja onnekkaimmat päättävät urakkansa sunnuntaina mojovaa rahapottia rikkaampana.

Ideana on lyödä vetoja, joiden yhteiskerroin on yli 2,00 ja panostaa edellisen päivän voittosumma aina seuraavan päivän vetoon.

Tuplauksen läpäisseet jakavat keskenään peräti 5000 €:n suuruisen jättipotin ja lisäksi saat totta kai pitää viikon aikana saamasi vetovoitot!

TPS – IFK Mariehamn

Ensimmäiseksi kohteeksi otetaan IFK Mariehamnin vieraspeli Turussa. TPS-kasvatti Albion Ademi on juuri nyt kaikkien Veikkausliigan ystävien huulilla ja kosovolaisnuorukainen johtaa maalipörssiä 12 osumansa myötä. TPS joutuu peliin ilman tärkeää keskikenttämiestään Jesper Karlssonia.

Muitakin turkulaisille tuttuja miehiä IFK:n riveistä löytyy, sillä Riku Sjöroos miehittää vierasjoukkueen kenttäryhmityksessä Ademin kanssa samaa laitaa. Ei ole juuri syytä uskoa, miksi TPS saisi Ademin pidettyä koko pelin pimennossa, joten tuplausmaanantain ensimmäinen valinta on IFK yli 0,5 maalia.

Brighton – Chelsea

Chelsea on maanantain toinen pelikohde. Frank Lampard hankki tukun tähtinimiä kesän siirtoikkunassa ja joukkueessa on jo positiivista ongelmantynkää hyökkäyspään ruutujen täyttämisessä. Timo Werner saanee heti kauden ensimmäisen tilaisuutensa tykittää verkot tötterölle.

Chelsean rapsakkaa ennakkosuosikkilähtökohtaa tukee miehitys keskikentällä – N’Golo Kanté ja Jorginho ovat jo Sinisten keskustassa kokeneita ja dominoivia konkareita ja keskialue saadaan näiden miesten avulla kontrolliin. Tässä kohtaa luotetaan siihen, että Chelsea näyttää heti ensimmäisellä kierroksella uusia hauiksiaan ja vie kolme pistettä mukanaan Lontooseen.

TÄSTÄ MUKAAN >>

 

Muita uhmakkaita tarjouksia

Casumon tervetuliaisbonus - TALLETUS TUPLANA!

Casumon tervetuliaisbonus - TALLETUS TUPLANA!

Tarjous päättyy: 31.08. 00:00

Kasuaalisti Casumolle ja tervetuliasbonus taskuun: saat ensitalletuksesi tuplana hunttiin saakka!

Ota jopa 100€ ILMAISVETO

Ota jopa 100€ ILMAISVETO

Tarjous päättyy: 31.08. 00:00

Lunasta nyt William Hillin uuden asiakkaan tarjous - ilmaisveto jopa 100€ asti!

Ota HUNTIN ILMAISVETO Mr Greenille

Ota HUNTIN ILMAISVETO Mr Greenille

Tarjous päättyy: 31.08. 00:00

Tunnistaudu Mr Greenille ja saat lunastaa ilmaisvedon hunttiin saakka!

10 euroa pelirahaa