Uhmapelaajien tuplauslapulla on maanantaina KHL:ää – hyppää messiin ja voita osuus 5000 eurosta!

Tuplausviikko polkaistaan tällä kertaa käyntiin KHL-kohteilla! Avangard Omsk ja niin ikään loistavassa vireessä viime aikoina pelannut Ak Bars Kazan kohtaavat toisensa. Toinen valinta maanantain tuplaukseen haetaan Moskovan TsSKA ja Sibir Novosibirskin välisestä kamppailusta, jossa isäntä on suursuosikki.

Hyppää mukaan ja mennään päätyyn asti >>

Monille jo tuttuakin tutumpi Coolbetin tuplauskampanja käynnistyy aina viikoittain maanantaina ja onnekkaimmat päättävät urakkansa sunnuntaina mojovaa rahapottia rikkaampana.

Ideana on lyödä vetoja, joiden yhteiskerroin on yli 2,00 ja panostaa edellisen päivän voittosumma aina seuraavan päivän vetoon.

Avangard Omsk – Ak Bars Kazan

Olkoonkin, että isäntä on huimassa vireessä, samaa voi sanoa vierailijasta. Ak Bars on suorittanut koko kauden tasaisen tappavasti ja edellisissä yhdeksässä kamppailussaan sillä on vain yksi tappio. Isännillä puolestaan on tappioita samalla otannalla neljä. Ei olisi yllätys, vaikka vierasvoitto nähtäisiin – tasainen kamppailusta on kaiketi tulossa, joten ensimmäinen nosto tuplauskupongille on vierasvoitto tasoituksella (Ak Bars +1,5).

Moskovan TsSKA – Sibir Novosibirsk

Toisena kohteena napataan TsSKA:n voitto vähintään kahdella osumalla (-1,5) Sibir Novosibirskia vastaan. Vieraat ovat voittaneet pari kamppailua putkeen, mutta moskovalaisten laatu on sille liikaa. Isäntä on viiden ottelun voittoputkessa, eikä se katkea tänään. TsSKA on voittokimaransa aikana vienyt jokaisen ottelun vähintään kahdella maalilla vastustajasta riippumatta.

TÄSTÄ MUKAAN >>>

Muita uhmakkaita tarjouksia

Euron betsillä viisi 10€ ilmaisvetoa

Tarjous päättyy: 22.04. 11:00

Kevät on täällä - ja Betssonilla: saat lunastaa eurolla viisi 10€ ilmaisvetoa!

Casumon tervetuliaisbonus - 50€ ilmaisveto

Tarjous päättyy: 30.04. 00:00

Casumo on uusi näppärä vedonlyöntimaailman tulokas. Lunasta talteen uuden asiakkaan bonus - saat 50€ ilmaisvedon.

SATKUN RISKITÖN VETO

Tarjous päättyy: 30.04. 00:00

Lunasta nyt William Hillin uuden asiakkaan tarjous - saat riskittömän vedon aina 100€ asti. Jos vetosi voittaa, saat hynät käteen ilman kierrätysvaatimuksia!