Uhmapelaajien tuplausvankkurit vyöryvät kohti viikonloppua

Päivitetty: 17.09.2020

Uhmapelaajien tuplauksessa baana on edelleen auki ja seuraavaksi pureudutaan keskiviikon kamppailuihin. Yöllä LDU Quito oli pelillisesti odotetun vahva ja ensimmäisessä ottelussa PAOK yllätti Benfican housut kintuissa – yli 1,5 maalia oli silti maalipaikkojen valossa hyvä pelivalinta. Jalkapallolla jatketaan ja Ranskan Ligue 1 iskeytyy lapulle Skotlannin Valioliigan kylkiäiseksi.

Hyppää mukaan ja mennään päätyyn asti >>

Monille jo tuttuakin tutumpi Coolbetin tuplauskampanja käynnistyy aina viikoittain maanantaina ja onnekkaimmat päättävät urakkansa sunnuntaina mojovaa rahapottia rikkaampana.

Ideana on lyödä vetoja, joiden yhteiskerroin on yli 2,00 ja panostaa edellisen päivän voittosumma aina seuraavan päivän vetoon.

Tuplauksen läpäisseet jakavat keskenään peräti 5000 €:n suuruisen jättipotin ja lisäksi saat totta kai pitää viikon aikana saamasi vetovoitot!

PSG – Metz

PSG on ollut alkuviikosta otsikoissa, sillä sunnuntain Klassikko-ottelu Marseillea vastaan läikkyi pahemman kerran yli. PSG otti pelikieltojen myötä siipeensä kohtalaisen pahasti, sillä Neymar, Leandro Paredes ja Layvin Kurzawa näkivät pariisilaisten riveistä punaista. Koronavirustartuntojen myötä Thomas Tuchelin rosteri on jo valmiiksi siipeensä saanut. Kertoimissa tämä totta kai myös näkyy.

PSG on kahden kierroksen jälkeen nollakerhossa ja keskiviikon vastustaja Metz on samassa veneessä. PSG:llä ei ole enää varaa menettää pisteitä vaan illan ottelussa sapluuna on selvä – voitto on napattava keinolla millä hyvänsä ja poissaoloista huolimatta vastustajaan nähden tasoero on edelleen päivänselvä. Paine Metzin kenttäpuoliskolla tulee olemaan jatkuvaa ja PSG yli 1,5 maalia on suurella todennäköisyydellä osuva veto.

St. Mirren – Celtic

Celticin tie Mestarien liigan karsinnoissa tyssäsi unkarilaisen Ferencvarosin käsittelyssä ja kotoisessa Valioliigassa hallitseva mestari on vasta kolmantena. Hätä ei ole kuitenkaan tämän näköinen, sillä Celticillä on peräti kaksi peliä vähemmän pelattuna kuin kärjessä viilettävällä Rangersilla. Ferencvaros-pettymyksen jälkeen Celtic löi kahdessa seuraavassa pelissä nyrkkiä pöytään maalierolla 8-0.

St. Mirren on kärsinyt alkukaudesta pahoista maalintekovaikeuksista ja tässä vaiheessa tehtyjen maalien saldossa on vasta kolme osumaa. Lisäksi maalivahtiosastolle jouduttiin tekemään Heartsista hätäkaappaus, sillä rosterissa valmiiksi olleet kolme maalivahtia sairastuivat koronavirukseen. Celtic on illan pelissä massiivinen suosikki ja tasoitusveto kelpaa tähän kohtaan mainiosti.

TÄSTÄ MUKAAN >>

Muita uhmakkaita tarjouksia