V*dun maukas Uhmapelaajien ilta

Päivitetty: 22.01.2020

Nopeampi.com järjestää Uhmapelaajille hauskan illan Helsingissä MM-kisamatsin Leijonat vs Iso-Britannia yhteydessä. Ravintola Hookin tila on varattu kokonaan meille ja tarkoituksena on pitää kunnolla hauskaa! Päivämäärä on perjantai 17. toukokuuta.

Iltaan kuuluu koko uhmakas setti eli juoma- sekä ruokapuoli tulee talon puolesta. Olutta siis virtaa ja luvassa on vaikka mitä siistiä! Varmasti vauhdikas ja hyvä ilta luvassa! Iltaan jaetaan kaikkiaan 50 paikkaa eli mestoja riittää yhteensä 25 eri kisavoittajalle.

Nyt tässä kohtaa paikkoja jaetaan 10 kpl nopeimmille, joten olethan vikkelä uhmapelaaja. Talleta vaan vähintään 20€, täytä lomake ja olet mukana! Loput 15 paikkaa iltaan jaetaan myöhemmin. Jos voitat paikan iltaan, voit siis ottaa kaverisi mukaan. Kirjoita vaan itse vaan lomakkeeseen, että otatko kaverin mukaan vaiko et!

Alapuolelta infot koottuna illasta ja ohjeet osallistumiseen! Muista myös lomake!

Päivitys 1.5. klo 13.57: Paikkoja iltaan mennyt 10/10 eli tämä kampanja on päättynyt. Vielä tulee jakoon 15 paikkaa myöhemmin, joten ei huolta. Pysykää jengi siis kuulolla!

Uhmapelaajien iltama perjantaina 17.05.

Milloin: Perjantaina 17.05. klo 19.00
Missä: Ravintola Hook, Helsinki, Kisahallin pääty.
Tarjoilu: Juomat sekä ruuat talon puolesta!
Miksi: No miksi vidussa ei!

Uhmapelaajien ilta kutsuu – toimi näin:

1. Siirry Nopeampi.comiin TÄSTÄ.
2. Talleta vähintään 20€. Muista täyttää lisäksi alapuolen lomake, jotta voimme olla sinuun yhteydessä.
3. Jos olet 10 nopeimman joukossa, voitat paikkasi iltaan!

Lisätietoa: Tallettamasi summa on pelattava vähintään kerran läpi. Tarjous koskee vain ensimmäistä kertaa Nopeampi.com-palvelua käyttäviä. Paikkoja jaetaan myöhemmin vielä 15 lisää!

Muita uhmakkaita tarjouksia