Veikkaa ottelun Man Utd-PSG voittaja oikein – saat jättikertoimen 10,00

Päivitetty: 11.02.2019

Manchester United ja PSG kohtaavat tiistai-iltana Mestarien liigassa neljännesvälierän 1. osassa. Saat valita kumman tahansa voittajaksi ja pääset lyömään vetoa jättikertoimella 10,00.

Pääset hyödyntämään tarjouksen lyömällä tasan 5€ vedon joko Manchester Unitedille tai PSG:lle. Jos esimerkiksi valitset Manchester Unitedin ja United voittaa, saat näin 5€ panoksella kaikkiaan 50€ voittoa. Jos haluat taas PSG:n voitolla 50€ tienestin, aseta silloin 5€ PSG:lle.

Ottelu on ennakkoon tasainen, mutta Man Utd on pieni ennakkosuosikki. United suosikin asemaa nostaa hiukan PSG:n loukkaantumistilanne. Sekä Neymar että Edinson Cavani ovat kamppailusta sivussa loukkaantumisten vuoksi.

United on ollut lisäksi loistovireessä siitä lähtien, kun Ole Gunnar Solskjær otti joukkueen komentoonsa. 11 viime pelistä on tullut kaikkiaan komeat kymmenen voittoa. Nyt vaan vetoa sisään ja tarjous taskuun!

Lunasta tarjous näin:

1. Siirry Olybetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Lyö otteluun tasan 5€ panoksella joko Man Utd tai PSG voittajaksi. Jos valitsemasi joukkue voittaa, saat 50€ pelitilillesi.

Lisätietoa:

Jättikerroin maksetaan rahana, joka tulee kierrättää yhden kerran (1x). Tarjous koskee uusia asiakkaita tai vanhoja, jotka eivät ole vielä tehneet vetoja. Max. panos kohteeseen on 5€.

Muita uhmakkaita tarjouksia