Viisikymppiä taskuun kun Leijonat pelaa!

Nyt on tarjolla sellainen bonus, ettei kannata jättää käyttämättä. Suomi kohtaa torstaina Tanskan ja sinä pääset lunastamaan takuuvarmat 50 euroa! Tarjouksesta vastaa peliyhtiö Unibet.

Kun lyöt otteluun vähintään 1 euron vedon, saat heti pelin jälkeen hyvityksenä 50 euroa. Tämän viisikymppisen saat ilmaisvetona, jonka voit käyttää vedonlyönnissä haluamallasi tavalla. Ja voitot saat vaikka heti takaisin tilille käteisenä.

Lyö siis vetoa vaikka Suomen voiton puolesta ja ota elämäsi helpoin viisikymppinen! Alapuolelta vielä tarkemmat ohjeet tarjouksen lunastamiseksi.

Lunasta tarjous näin:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Lyö mikä tahansa vähintään 1€ suuruinen veto otteluun Suomi – Tanska. Lyö veto ennen ottelun alkua. Saat matsin jälkeen mahdollisen voiton lisäksi 50€.

Jos olet jo Unibetin asiakas…

Ei huolta, herkkua on tarjolla. Näet Unibetin kautta jääkiekon MM-kisat suorana ja kun betsaat Iso-Britannia-matsiin 20€, niin saat seuraavana päivänä 10€ riskittömän vedon. Kaikkien vanhojen asiakkaiden promot löydät TÄÄLTÄ.

Lisätietoa: 50€ maksetaan ilmaisvetona. Ilmaisvedon voitossa ei ole kierrätysvaatimuksia eli saat rahat vaikka heti tilille. Tarjous koskee vain uusia Unibetin asiakkaita.

Muita uhmakkaita tarjouksia

Euron betsillä viisi 10€ ilmaisvetoa

Tarjous päättyy: 22.04. 11:00

Kevät on täällä - ja Betssonilla: saat lunastaa eurolla viisi 10€ ilmaisvetoa!

Casumon tervetuliaisbonus - 50€ ilmaisveto

Tarjous päättyy: 30.04. 00:00

Casumo on uusi näppärä vedonlyöntimaailman tulokas. Lunasta talteen uuden asiakkaan bonus - saat 50€ ilmaisvedon.

SATKUN RISKITÖN VETO

Tarjous päättyy: 30.04. 00:00

Lunasta nyt William Hillin uuden asiakkaan tarjous - saat riskittömän vedon aina 100€ asti. Jos vetosi voittaa, saat hynät käteen ilman kierrätysvaatimuksia!