Voita liput NHL-matsiin Jets vs Panthers

Päivitetty: 22.01.2020

Helsingissä pelataan 1. marraskuuta odotettu NHL-taisto, kun Winnipeg Jets ja Florida Panthers kohtaavat. Uhmapelaajat jakaa yhteistyössä 21.comin kanssa tähän huippupeliin vielä kaksi lippua ja sinulla on mahdollisuus voittaa nämä tiketit!
Ottelu on ollut jo ajat sitten loppuunmyyty, joten mahdollisuutesi voittaa liput on tässä ja nyt. Jos voitat tämän kisan, voit ottaa mukaan ystäväsi viettämään matsi-iltaa.
Kilpailun idea on yksinkertainen. Saat uutena asiakkaana 250 ilmaiskierrosta peliin Book of Dead, kun talletat vähintään 25€. Eniten ilmaiskierroksilla kisa-ajan puitteissa voittanut palkitaan himotuilla lipuilla. Sekä voittajan tulos että etunimi julkaistaan tällä sivustolla ja liput lähetetään voittajalle sähköpostitse.
Seuraa alapuolen ohjeita ja nappaa NHL-liput taskuun!

KISAN ONNEKAS VOITTAJA: Lauri L. tuloksellaan 130€!

Osallistu näin:

1. Siirry 21.comille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta vähintään 25€ käyttäen koodia “NHL”
3. Avaa Book of Dead -peli ja pelaa 250 ilmaiskierrostasi. Ilmaiskierroksillaan eniten voittanut palkitaan kahdella NHL-lipulla.

Lisätietoa:

Kilpailu on voimassa tiistaihin 30.10. klo 23.59 asti. Kilpailu on voimassa vain tämän sivun kautta. Ilmaiskierrokset aktivoituvat peliin Book of Dead. Ilmaiskierroksista saatavilla voitoilla on kierrätysvaatimus 50x.

Muita uhmakkaita tarjouksia