Voittaako Leijonat MM-kultaa?

Leijonat pelaa sunnuntaina MM-kisojen finaalissa. Olisiko tässä tilaisuus torijuhlille?

Sunnuntaina klo 21.15 Leijonat pelaa finaalissa. Vastaan asettuu Kanada. Nyt on jättikerroin tarjolla, sillä Suomen maailmanmestaruudesta pääsee lyömään jättikertoimella.

Nopeampi.com tarjoaa Suomen MM-kullasta jättikerrointa 5,00. Tämä tarkoittaa sitä, että pääset tekemään hyvän tilin ilman kierrätysvaatimuksia. Jos Suomi voittaa, saat näin rahat heti tilillesi minuuteissa.

Lunasta tarjous näin:

  1. Siirry Nopeampi.comille TÄSTÄ.
  2. Talleta ja lyö vetoa Suomen voitosta Kanadaa vastaan MM-finaalissa. Saat automaattisesti kertoimen 5,00. HUOMIO: Korotettu kerroin löytyy erikoisvetojen puolelta.
  3. Jos Suomi voittaa, saat voiton tilillesi ilman kierrätysvaatimuksia. Maksimipanos 10€.

Lisätietoa: Kyse on erikoiskertoimesta jääkiekon MM-finaaliin!

Kenet Leijonat kohtaa finaalissa?

Launtain toisessa välieräparissa pelaavat vastakkain Tshekki ja Kanada. Ottelu alkaa klo 21.15. Suomen kannalta ottelu on erittäin mielenkiintoinen, sillä Jukka Jalosen ryhmä pääsee tarkkailemaan tulevaa finaalivastustajaa. Kanada on ehdottomasti voitettavissa.

Vaikka Leijonat lähtee finaaliin varmastikin altavastaajana, ei tätä kannata liikaa miettiä. Puolivälierä Ruotsia ja välierä Venäjää vastaan osoittivat, että Leijonat voi kaataa kenet tahansa MM-jäillä. Ottelu Venäjää vastaan oli erityisen vakuuttava, sillä Venäjän tähdet pysyivät pimennössä.

Kun kiekko putoaa jäähän sunnuntaina, on jännitys huipussaan. Ottelusta tulee todella jännittäviä ja kynsiä saa pureskella koko illan.

Muita uhmakkaita tarjouksia

Euron betsillä viisi 10€ ilmaisvetoa

Tarjous päättyy: 22.04. 11:00

Kevät on täällä - ja Betssonilla: saat lunastaa eurolla viisi 10€ ilmaisvetoa!

Casumon tervetuliaisbonus - 50€ ilmaisveto

Tarjous päättyy: 30.04. 00:00

Casumo on uusi näppärä vedonlyöntimaailman tulokas. Lunasta talteen uuden asiakkaan bonus - saat 50€ ilmaisvedon.

SATKUN RISKITÖN VETO

Tarjous päättyy: 30.04. 00:00

Lunasta nyt William Hillin uuden asiakkaan tarjous - saat riskittömän vedon aina 100€ asti. Jos vetosi voittaa, saat hynät käteen ilman kierrätysvaatimuksia!