Voittaako Leijonat MM-kultaa?

Päivitetty: 23.01.2020

Leijonat pelaa sunnuntaina MM-kisojen finaalissa. Olisiko tässä tilaisuus torijuhlille?

Sunnuntaina klo 21.15 Leijonat pelaa finaalissa. Vastaan asettuu Kanada. Nyt on jättikerroin tarjolla, sillä Suomen maailmanmestaruudesta pääsee lyömään jättikertoimella.

Nopeampi.com tarjoaa Suomen MM-kullasta jättikerrointa 5,00. Tämä tarkoittaa sitä, että pääset tekemään hyvän tilin ilman kierrätysvaatimuksia. Jos Suomi voittaa, saat näin rahat heti tilillesi minuuteissa.

Lunasta tarjous näin:

  1. Siirry Nopeampi.comille TÄSTÄ.
  2. Talleta ja lyö vetoa Suomen voitosta Kanadaa vastaan MM-finaalissa. Saat automaattisesti kertoimen 5,00. HUOMIO: Korotettu kerroin löytyy erikoisvetojen puolelta.
  3. Jos Suomi voittaa, saat voiton tilillesi ilman kierrätysvaatimuksia. Maksimipanos 10€.

Lisätietoa: Kyse on erikoiskertoimesta jääkiekon MM-finaaliin!

Kenet Leijonat kohtaa finaalissa?

Launtain toisessa välieräparissa pelaavat vastakkain Tshekki ja Kanada. Ottelu alkaa klo 21.15. Suomen kannalta ottelu on erittäin mielenkiintoinen, sillä Jukka Jalosen ryhmä pääsee tarkkailemaan tulevaa finaalivastustajaa. Kanada on ehdottomasti voitettavissa.

Vaikka Leijonat lähtee finaaliin varmastikin altavastaajana, ei tätä kannata liikaa miettiä. Puolivälierä Ruotsia ja välierä Venäjää vastaan osoittivat, että Leijonat voi kaataa kenet tahansa MM-jäillä. Ottelu Venäjää vastaan oli erityisen vakuuttava, sillä Venäjän tähdet pysyivät pimennössä.

Kun kiekko putoaa jäähän sunnuntaina, on jännitys huipussaan. Ottelusta tulee todella jännittäviä ja kynsiä saa pureskella koko illan.

Muita uhmakkaita tarjouksia