#UHMAKIMPPA

Osta osuus ja naarataan potti himaan…kimpassa!

Kimppasuurvisiirimme kasaa lähes päivittäin yhteispelin, jolla haetaan pelimiehen potteja eikä sinttejä. Jos sipulisi kestää voittoja, joilla tilataan kaviaaria eikä silakoita, olet oikeassa paikassa. Kattauksena päivän mukaan Moniveto, Vakio, Colossus ja Ravit.

Liity Uhmapelaajien pelaajaryhmään TÄSTÄ >>

Kimppalätinät sekä tiedot uusista kimpoista ensimmäisenä Telegramista #uhmakimppa >>

Avoimet kimpat

Viimeisimmät voittoisat kimpat

Vakiokimppa! Uhmapelaajien vakio- ja viihdepläjäys! Kisa! #UHMAKIMPPA

Monari, oi monari! #UHMAKIMPPA

Jokimaalla jackpot ja Uhmakimppa mukana

Uhmakimppa monaribonuksen kimpussa!

Ravikimppa Suomen puolelle - Seinäjoella jackpot!

Pikkulauantaille viihdettä Uhmakkaalla ravikimpalla!

Colossus-kimpat

Colossus-kimppa tai Jackpot-syndikaatti on uusi maailmanlaajuinen kimppapeli, jota pelaamme MrGreenillä. Colossuksen lajeina ovat Moniveto vaihtelevalla kohdemäärällä, Vakioveikkaus viidestä viiteentoista kohteella, hevostelulaukka ja muutamia muita erikoisvetoja, kuten 20 kohteen “Molemmat joukkueet tekevät maalin” -peli.

Colossus on todella vaikea peli osua. Perinteisessä Veikkauksen lauantai-vakiossa on 13 kohdetta, eikä sekään ihan joka viikko satu kohdilleen. Colossuksen versiossa pitää osua jopa 15 kohteeseen, joten ymmärrettävästi peli vaatii suurempaa systeemiä ja panostusta osuakseen. Peli on siis ideaalinen pelikimpoille kuten Uhmapelaajien #uhmakimppa. Teemme joka viikko joitain tarkoin harkittuja iskuja Colossukseen – varsinkin lisätyn rahan kierroksilla.

Veikkaus & Jackpot-kimpat

Uhmapelaajat haistavat veren myös Veikkauksen perinteisissä peleissä. Vaikeisiin peleihin kuten Vakio ja Moniveto, on hyvä laittaa hieman laajempaa peliä, jotta osumiakin tulisi. Mieluummin hieman isompia. Varjopuolena isoille systeemeille tulee hintaa, jota ei perse kestä jos ei ole massikeisari.

Siksipä kannattaa ostaa osuus Uhmapelaajien kimpoista, niin voimme yhdessä tavoitella niitä jätimpiä potteja. Olemme erityisen hanakoita laskemaan peliverkkomme Veikkauksen vesille kun tarjolla on lisättyä eli meidän rahaa.

Ravikimpat

Uhmakimppojen kovimmat osumat, kerskumisoikeudet ja naaraukset on saatu raveista. Iskemme täydellä laukalla ravilla sekä Suomen että Ruotsin kierroksille varsinkin jos tarjolla on lisättyä jättipottirahaa.

Myös raveissa tie autuuteen löytyy leveämmästä matosta, joten kimpassa voittomahdollisuudet kasvavat kuin heinä kesälaitumella.

Varmista, että kuulet uusista Uhmakimpoista ensimmäisten joukossa.
Ole Uhmapelaajien Telessä.