GGPoker | Nettipokeri elää ja voi paremmin kuin koskaan – Pelaa itsesi Las Vegasiin


GGPoker on maailman suosituin nettipokeri. Se on suurin pokerisaitti alunperin aasiapohjaisen Good Game Networkin ympärille rakennettuun pokeriverkkoon. Vuonna 2014 perustettu verkko hyväksyy pelaajia lähes koko maailmasta.

GGPokerin kantavana ajatuksena on aina ollut suojella aloittelevia pelaajia. Verkossa et voi tallentaa käsihistorioita koneellesi, joten träkkereiden (Poker Tracker / HoldEm Manager) käyttö ei ole mahdollista kenellekään.

Maailman suurimmat nettiturnaukset ja käteispelit pyörivät GGpokerilla. Siellä pelaavat maailman parhaimmat – ja huonoimmat pokerinpelaajat.

GGPokerin tarjous Uhmapelaajille – lähde Las Vegasiin kympillä

Las Vegasissa pelataan pitkin kesää WSOP eli World Series of Poker. WSOP:tä pidetään pokerin maailmanmestaruuskisoina. Luvassa on satoja turnauksia ja tuhansia pelaajia maailman joka kolkasta.

Sinä voit nyt päästä kisaamaan pokerin arvostetuimmasta tittelistä pelaamalla GGPokerilla.

Lataa ilmainen pelisofta, avaa tili ja tee talletus (min. 10€). Saat lipun turnaukseen, jossa on jaossa kaksi pakettia WSOP-turnaukseen Las Vegasiin. Paketit pitävät sisällään sisäänoston Mini Main Event -turnaukseen, neljä yötä Bally´s hotellissa ja matkarahat.

GGPoker – aloittavien pelaajien viihtyminen keskiössä

Buumiaikojen jälkeen nettipokerissa alkoi vaihe, jossa paremmat pelaajat murskasivat vastustajansa apuohjelmilla. Toisaalta lakitekniset syyt myös pilkkoivat pokeriverkkoja eri maiden sisäisiksi verkoiksi. Pienemmissä pelaajapooleissa hyvät pelaajat söivät aina harvemmin sisään tulevia uusia pelaajia nopeasti. Ensikokemukset uusille pelaajille eivät olleet häävejä.

Tämä johti pelaajakatoon ja pelien kovenemiseen.

GGPoker iski tähän ilmiöön kovaa ja esti apuohjelmien käytön. He ymmärsivät myös satsata itse pokeriohjelmaan ja tehdä siitä niin helppokäyttöisen kuin mahdollista – viihteellisiä ominaisuuksia unohtamatta.

Voit esimerkiksi ostaa osuuksia maailman kovimpien turnausharjojen peleistä. Muun muassa Daniel Negreanu myy usein osuuksia peleistään faneilleen. Voit myös halutessasi itse myydä siivuja omista turnauksistasi ja tasata näin riskejäsi.