Nashvillen jättikerroin

NHL-kauden avaus pelataan Prahassa Nashvillen ja San Josen voimin. Uhmapelaajilta löytyy kauden avaukseen kova betsi: Pääset painamaan Nashvilleä kertoimella 30.00!

Nashville Predators on NHL:n avausviikonlopun otteluissa Prahassa suursuosikki. Joukkue pelaa tällä kaudella jopa kotiedusta pudotuspeleihin ja erityisesti sen sentterikalusto on valovoimainen. Mikael Granlund johtaa ykköstä ja kakkosen keskellä pelaa Ryan Johansen.

San Josella ei ole tällä kaudella asiaa edes lähelle pudotuspelipaikkaa. Kotivoitto (voittaja täysiaika) kertoimella 30.00 on loistava veto. Normaalisti tarjolla on noin 1.45-tasoisia kertoimia.

Korotetussa kertoimessa on 1 euron maksipanos, mutta käytännön ilmainen 30€ kannattaa ottaa pois kuljeksimasta. Voitto maksetaan ilmaisvetona, jossa ei ole mitään kierrätysvaatimuksia.

Näin pelaat Nashvillea kertoimella 30.00

1. Siirry Mobilebetin sivulle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta (min 20€).
3. Lisää Nashville – San Jose 1 (Voittaja täysiaika) pelikupongille normaalilla kertoimella (tällä hetkellä 1.45) ja panosta 1€.
4. Nashville voittaessa tilillesi lisätään 30 euron veto!

Lisätiedot: Tarjous voimassa vain uusille Mobilebet-pelaajille. Nashvillen voittaessa 30€ veto lisätään tilillesi 72h kuluessa. 30€ vedon voitoilla ei kierrätysvaatimusta.