Suomi – Ruotsi | Lyö veto Pikkuleijonille!

Pikkuleijonat alkavat lämmetä mukavasti tosi pelien koittaessa jääkiekon nuorten MM-kisoissa. Nyt vastaan luistelee tehoton Ruotsi, joka on Suomelle lähes suupala. Ruotsin pelivoima on selvästi yliarvioitu kertoimissa ja nyt pääsemmekin tekemään betsin Suomelle – ja mikä parasta – tappion vaaraa ei ole!

Voit nimittäin lyödä vetoa supertehokkaan Suomen voitosta maalivainunsa kadottanutta Ruotsia vastaan ja mikäli veto ei osu saat panoksesi takaisin! Ilman kyselyitä tai pikkupränttia! Tietysti jos vetosi osuu pidät voitot normaalisti ja voit nostaa ne pankkitilillesi heti.

Peli-ideana on lyödä selvää ennakkosuosikki Suomea -1,5 maalin tasoituksella 25€ panoksella, kertoimella 2,60. Veto menee oikein jos Leijonat voittaa vähintään kahdella maalilla. Muista, että tappiosta ei ole vaaraa!

Voitoissa ei ole mitään kierrätysvaatimuksia tai muutakaan säätöä, joten nappaa elämäsi helpoin 65€ taskuun näillä ohjeilla.

Hyödynnä Pikkuleijonien kultarynnistys Ruotsia vastaan heti!

NÄIN VOITAT 65€ ILMAN RISKIÄ:

1. Siirry LuckyCasinolle TÄSTÄ
2. Talleta 25€ (ja avaat samalla pelitilin).
3. Lisää Suomi U20 pelikupongille -1,5 maalin tasoituksella Ruotsia vastaan kertoimella 2,60 ja panosta tallettamasi 25€.
4. Jos Suomi voittaa vähintään kahdella maalilla vetosi voittaa ja voit kotiuttaa 65€ heti. Jos näin ei käy, panoksesi 25€ palautetaan 24h sisällä.

P.S. Suomen suurempikin voitto on aivan mahdollinen ja jos haluat voittaa hieman enemmän (edelleen ilman riskiä) niin laita kupongille Suomen voitto -2,5:llä maalilla kertoimella 4,00. Vedon osuessa voitat 100€.

Uhmapelaajien vihje matsiin: Uhmapelaajat takoo rahaa Nuorten Leijonien avulla! Tehoton Ruotsi on pahasti yliarvioitu kertoimissa