Saksa on suupala Pikkuleijonille!

Pikkuleijonat ei jätä mitään sattuman varaan ensimmäisessä puolivälierässään. Muuta nyt Suomen pelikunto rahaksi. Mikä parasta – saat panoksesi takaisin jos tämä veto ei osu! Jos veto osuu lunastat pirullisen helpot 66,6€.

Voit nimittäin lyödä vetoa Suomen selvästä voitosta heikkoa Saksaa vastaan ja mikäli veto ei osu saat rahasi takaisin! Ilman kyselyitä tai pikkupränttia! Tietysti jos vetosi osuu pidät voitot normaalisti ja voit nostaa ne pankkitilillesi heti.

Peli-ideana on lyödä selvää ennakkosuosikki Suomea -4,5 maalin tasoituksella 25€ panoksella, kertoimella 2,66. Veto menee oikein jos Leijonat voittaa vähintään viidellä maalilla. Muista, että tappiosta ei ole vaaraa!

Voitoissa ei ole mitään kierrätysvaatimuksia tai muutakaan säätöä, joten nappaa elämäsi helpoin 66.6€ taskuun näillä ohjeilla.

Ilmaisia lounaita ei ehkä ole, mutta nyt on ilmaista rahaa tarjolla!

NÄIN VOITAT 66,6€ ILMAN RISKIÄ:

1. Siirry LuckyCasinolle TÄSTÄ
2. Talleta 25€ (ja avaat samalla pelitilin).
3. Lisää Suomi U20 pelikupongille -4,5 maalin tasoituksella Saksaa vastaan kertoimella 2,66 ja panosta tallettamasi 25€.
4. Jos Suomi voittaa vähintään kolmella maalilla vetosi voittaa ja voit nostaa 66,6€ heti. Jos näin ei käy, panoksesi 25€ palautetaan 24h sisällä.