Uhmapelaajien tuplaustiistaissa brittifutista!

Päivitetty: 22.09.2020

Tuplauksessa edetään seuraavaksi tiistaille ja käsittelyyn otetaan kaksi EFL Cupin ottelua. Maanantai sujui mukavissa merkeissä, sillä Milan näytti Bolognalle kaapin paikan ja Manchester City näytti hauiksiaan Wolvesin vieraana siihen malliin, että yli 2,5 maalia osui kohtalaisen kivuttomasti.

Hyppää mukaan ja mennään päätyyn asti >>

Monille jo tuttuakin tutumpi Coolbetin tuplauskampanja käynnistyy aina viikoittain maanantaina ja onnekkaimmat päättävät urakkansa sunnuntaina mojovaa rahapottia rikkaampana.

Ideana on lyödä vetoja, joiden yhteiskerroin on yli 2,00 ja panostaa edellisen päivän voittosumma aina seuraavan päivän vetoon.

Tuplauksen läpäisseet jakavat keskenään peräti 5000 €:n suuruisen jättipotin ja lisäksi saat totta kai pitää viikon aikana saamasi vetovoitot!

West Ham – Hull City

Hammers-luotsi David Moyes juoksuttanee penkkikokoonpanonsa viheriölle tiistai-iltana, mutta tästäkin nimirivistöstä löytyy kiistatonta Valioliigalaatua. Sebastién Haller, Felipe Anderson, Manuel Lanzini ja Andriy Yarmolenko löytyvät kaikki illalla todennäköisesti avauskokoonpanopaperista, joten Ykkösliigassa tätä nykyä tahkoava Hull joutuu liisteriin.

Vierasjoukkue putosi viime kauden päätteeksi Mestaruussarjasta ja nousua takaisin havitellaan saman tien. Hull olisi jopa ykköskokoonpanollaan altavastaaja Halleria ja muuta Hammers-poppoota vastaan, mutta panoksia ei Grant McCannkaan halua täysin allokoida liigacupin puolelle, joten todellisia sankaritekoja vaaditaan Tiikereiden penkkiosastolta jatkopaikkaa varten. Uskotaan tässä kotivoittoon.

West Bromwich – Brentford

Uhmapelaajien vihjeistä tämä ottelu löytyykin jo – Brentfordin viime kauden loppumetrien sulaminen oli jo melko eeppistä tavaraa. Mehiläiset olivat matkalla suoraan Valioliiganousuun, mutta viimeisissä peleissä epäonnistuttiin totaalisesti ja nousu karkasi lopullisesti nousukarsinnan finaalissa.

Brentford joutui siirtoikkunassa luopumaan maaliruiskustaan Ollie Watkinsista, mutta tiistai-iltana Hawthornsille astelee myös varamiehinen vastustaja. Tasoeroa joukkueiden välillä ei oikeastaan ole, joten kotijoukkueen suosikkiasemaa on näin ottelun alla hankala ostaa. Voi hyvin olla, että ensi kaudella Brentford pelaa Valioliigaa ja Albion Mestaruussarjaa. Illalla vierasjoukkue tuskin ainakaan häviää ottelua.

TÄSTÄ MUKAAN >>

Muita uhmakkaita tarjouksia