ti 22.09. klo 21:00

West Bromwich - Brentford

Marcus Forssin Brentfordia aliarvioidaan kertoimissa!

Tiistaina palloillaan Englannissa EFL Cupin puolella, sillä suomalaiskärki Marcus Forssin Brentford vierailee Hawthornsilla heikosti Valioliigan aloittaneen West Bromwichin vieraana. Forss iski kuulan viime viikonloppuna verkkoon ja nyt lienee paikka avauskokoonpanossa tiedossa. Mehiläisparvelle laitetaan tiistain otteluun ehdottomasti veto.

Slaven Bilicin ryhmän hyökkäyspeli nojaa vahvasti Matheus Pereiraan ja Grady Dianganaan ja on syytä odottaa molempien aloittavan tiistaina penkin puolelta. Albion aloitti Valioliigan tappioilla Evertonille ja Leicesterille, joten resursseja kohdistettaneen korostetummin Valioliigan puolelle – pistetilin on auettava mahdollisimman pian.

EUROLLA 10€ ILMAISVETO – ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA

Siirry betsaamaan Casino Winnerille ja nappaa uuden asiakkaan tarjous lapaan. Saat nyt eurolla 10 euron ilmaisvedon – ja nettovoitot puhtaana käteen!

NAPPAA ILMAISVETO

Brentford kaatui viime kauden Mestaruussarjassa suorastaan käsittämättömästi kalkkiviivoilla. Thomas Frankin suojatit olivat Leedsin ohella sarjan paras joukkue hyökkäyspäähän. Alkaneella kaudella Mehiläiset ehtivät jo pudottamaan Southamptonin vakuuttavan 0-2 –voiton myötä. Frank kierrättänee jonkin verran kokoonpanoaan ja muistetaan Ollie Watkinsin siirtyneen Aston Villaan. Vierasvoitto on silti tiistaina täyttä realismia.

Baggies-ryhmä ei ole olennaisesti koventunut tai kehittynyt viime kaudesta, jolloin voidaan väittää Brentfordin olleen näistä kahdesta joukkueesta tasokkaampi. Nyt kotijoukkueen on viisainta kierrättää siten, että ykkösmiehistö on viikonloppuna levänneenä valmis kohtaamaan uudistuneen Chelsean. Pelisuositukseksi käy mainiosti suora vierasvoitto ja panostuksessakaan ei kannata tällä kertaa turhia ujostella.

TALLETA 10€ – SAAT 50€ PELIRAHAA

Coolbet tarjoaa makean 400% ensitalletusbonuksen vedonlyöntiin: kun talletat 10 euroa, saat 50 euroa pelirahaa. Saat siis viisinkertaisen pelikassan kertaheitolla!

SIIRRY COOLBETILLE JA NAPPAA 400% BONUS >>

Parhaat betsilätinät Uhmapelaajien Telegramissa - LIITY RYHMÄÄN >>