#UHMAREKKA – 4.4.2021: Triplasta pyöräytetään 8,5-kertoiminen – hyppää messiin!

Viikonloppuna on hyvä ottaa hieman rauhallisemmin ja hakea vähän jännitystä – vaikkapa huippu-urheilun kautta telkkarista. Tiedetään. Livenä aina parempaa, mutta tilanne on mikä on ja kohta homma palautuu. Onneksi varsinkin jalkapallo on tullut takaisin ryminällä ruutuun, joten on aika duunata #UHMAREKKA tulille.

Lähdetään siis ihan rohkeasti hakemaan muutamaa kohdetta tämän sunnuntain peleistä ja katsotaan huomenna onko dineroita tullut tilille vai ei. Aloitetaan.

Ensimmäinen kohde on Valioliigaa ja itse asiassa kolme kohdetta lähtee kokonaisuudessaan mukaan lapulle. Peli on Newcastle – Tottenham (linkistä UP:n ottelutipsiin) ja ideana runsasmaalisuus. Jos haluaa ottaa jotain varmempaa kuin yli 2.5 maalia, niin voi toki – mutta – koetetaan päästä tällä kertaa vähän bulimpiin kertoimiin. Heung-Min Son on kunnossa ja Newcastlella on muun muassa Isaac Hayden sivussa ja tätä nykyä hieman hyökkäävämpi filosofia.

Toinen kohde on Aston Villa – Fulham (linkistä saitin 17-kertoimiseen huipputarjoukseen). Jack Grealish on takaisin ja enempää ei varmaan tarvitse höpöttää. Miehen vaikutus on valtaisa joukkueelle. Rekkaan otetaan kuitenkin mukaan Aston Villan 1×2-voitto. Pienemmillä tasoituksilla on hieman turhaa ruveta leikkimään rekassa.

Kolmas kohde on Manchester United – Brighton -matsista. Edinson Cavani on takaisin ja Marcus Rashford on mitä ilmeisemmin avauksen kunnossa. Kaiken lisäksi on Paul Pogba varmaan avauksen tavaraa, joten kaikki vastuu ei kaadu Bruno Fernandesin niskaan. Tästä matsista tarttuu haaviin Manchester United team total yli 1,5 maalia.

Tässä vaiheessa voi hypätä kyydistä noin 8,50 kertoimisella triplalla. Vaihtoehtona on myös jatkaa yhden kohteen verran. Neljänneksi voi valkata TSSKA – SKA -matsin kotijoukkueen voittoa KHL:ssä, joka antaa suunnilleen kakkosen kerrointa. Vaihtoehtona on myös hullutella Berliinin Derbyn BTTS – Kyllä (molemmat joukkueet tekevät maalin) vaihtoehdolla. Sekin on kertoimeltaan noin kakkosen pinnassa.

Siinä oli siis sunnuntain #UHMAREKKA. Seasta voi valkata vaikka yhden, kolme tai kaikki. Yhdistelemällä ja itse valitsemalla löytyy jokaiselle omannäköinen kuponki.

via GIPHY

Muita uhmakkaita tarjouksia

Euron betsillä viisi 10€ ilmaisvetoa

Tarjous päättyy: 22.04. 11:00

Kevät on täällä - ja Betssonilla: saat lunastaa eurolla viisi 10€ ilmaisvetoa!

Casumon tervetuliaisbonus - 50€ ilmaisveto

Tarjous päättyy: 30.04. 00:00

Casumo on uusi näppärä vedonlyöntimaailman tulokas. Lunasta talteen uuden asiakkaan bonus - saat 50€ ilmaisvedon.

SATKUN RISKITÖN VETO

Tarjous päättyy: 30.04. 00:00

Lunasta nyt William Hillin uuden asiakkaan tarjous - saat riskittömän vedon aina 100€ asti. Jos vetosi voittaa, saat hynät käteen ilman kierrätysvaatimuksia!