Uusi uhmakas tuplausviikko starttaa!

Päivitetty: 30.09.2020

Viime viikon tuplaus tyssäsi torstaihin eli tällä kertaa oli tuloksena maanantain panoksen palautus. Uutta viikkoa lähdetään luovimaan läpi viime viikon torstaina lapun runnoneella HJK:lla ja kylkeen napsitaan maalimääräkohde Valioliigan huipputaistosta.

Hyppää mukaan ja mennään päätyyn asti >>

Monille jo tuttuakin tutumpi Coolbetin tuplauskampanja käynnistyy aina viikoittain maanantaina ja onnekkaimmat päättävät urakkansa sunnuntaina mojovaa rahapottia rikkaampana.

Ideana on lyödä vetoja, joiden yhteiskerroin on yli 2,00 ja panostaa edellisen päivän voittosumma aina seuraavan päivän vetoon.

Tuplauksen läpäisseet jakavat keskenään peräti 5000 €:n suuruisen jättipotin ja lisäksi saat totta kai pitää viikon aikana saamasi vetovoitot!

HJK – RoPS

HJK onnistui menettämään johtonsa viime viikolla TPS:n isäntänä täysin käsittämättömällä tavalla. Paikkoja sinivalkoisilla oli iskeä vaikka viisi osumaa, mutta alussa tuhlailtiin urakalla ja nappikset olivat muutenkin klubilaisilla väärissä jaloissa. Lopussa lopetettiin sitten pelaaminen ja Tepsi iski kaksi nopeaa maalia. Lähtökohdat RoPS-otteluun ovat siinä mielessä hyvin samanlaiset, että vastaan asettuu selkeästi heikompi joukkue.

RoPS joutuu Helsingissä tulemaan toimeen ilman pelikieltoista Obed Maloloa ja lisäksi HJK:sta lainalla olevat neljä pelaajaa eivät saa emoseuraansa vastaan pelata. RoPS on edelleen ykköskandidaatti sarjajumboksi eikä Hakasta otettu voitto muuta sitä tosiasiaa, että maanantaina on todellinen mahdollisuus ottaa lujaa selkään ärsytetyltä kotijoukkueelta. Valikoidaan Puoliaika/Lopputulos –veto lapulle.

Liverpool – Arsenal

Pohjustimmekin tätä ottelua jo vihjeissä. Varsin viihdyttäviä otteluita on näiden joukkueiden välillä nähty kosolti ja on paljonkin syitä odottaa saman jatkuvan. Molemmilla joukkueilla on illalla viheriöllä huomattava määrä hyökkäysvoimaa ja nykyisellään jopa Liverpoolin alakerrassa on sen verran virhealttiutta, että Tykkimiehilläkin on hyvä mahdollisuus Pierre-Emerick Aubameyangin johdolla maalintekoon.

Kokoonpanotiedot tukevat over-vetoa mukavasti, sillä viime hetken tietojen mukaan Alisson Becker saattaa joutua katselemaan ottelun sivusta. Joukkueiden tärkeimmät poissaolot kohdistuvat tällä hetkellä muutenkin alakertaan, joten Mohamed Salahilla, Sadio Manélla ja edellä mainitulla Aubameyangilla on edessä kissanpäivät.

TÄSTÄ MUKAAN >>

Muita uhmakkaita tarjouksia