Valioliiga ma 28.09. klo 22:00

Liverpool - Arsenal

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Maanantain huippukamppailussa luvassa aimo annos maaleja

Viikonlopun Valioliigakierroksen ykkösottelu pelataan maanantaina Anfieldilla. Liverpool voitti kakkoskierroksella Chelsean, mutta Sinisten punainen kortti väritti tuota ottelua vahvasti. Tykkimiehillä on alla kaksi voittoa heikommistaan, joten nyt on erinomainen paikka katsoa, missä oman pelin kanssa mennään. Suurimaalisuus on kiinnostava vetoidea maanantaille.

Arsenalilla on paljon alakerran poissaoloja, sillä Shkodran Mustafi, Pablo Mari ja Calum Chambers ovat Gabriel Martinellin kera sairastuvalla. Myös Sokratis Papastathopoulos on loukkaantuneena. Joel Matip ja Alex Oxlade-Chamberlain ovat Jürgen Kloppin ryhmästä ainakin sivussa ja Jordan Hendersonin pelikunto on epävarma. Joe Gomez lienee maanantaina jo mukana avauskokoonpanossa.

Viime kauden kohtaamisissa maalipaikkoja luotiin molemmilla kerroilla riittävästi 3-4 maaliin ja viime vuosina nämä joukkueet ovat muutenkin ajoittain innostuneet kunnon maalikarkeloihin keskinäisissä peleissä. Viimeiset kymmenen kilpailullista ottelua ovat kahta lukuun ottamatta kaikki päättyneet vähintään kolmeen osumaan.

Maanantaina molemmilla joukkueilla on tuoreita jalkoja kentällä, sillä liigacupin puolella peluutettiin kakkosmiehistöjä. Intensiteettiä siis riittää varmasti neutraalinkin katsojan mieleen ja yli 3 maalia –valinta kelpaa ruksia vetokupongille. Tasan kolmella osumalla olisi tiedossa panoksen palautus.