Liiga ke 20.11. klo 18:30

Ilves -  JYP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ilves pyyhkii JYPillä lattiaa erikoistilanteissa!

Ilves on kovassa lennossa, kun se on surkuhupaisan alkukautensa jälkeen noussut Liigassa jo kärkikahinoihin. Tupsukorvien sijoitus sarjassa on tällä hetkellä neljäs ja seuraavana se isännöi kolmen pisteen päässä kolmantena olevaa JYPiä, joka on niin ikään lujavireinen.

JYP ja Ilves ovat Liigassa kuntopuntarin kärkikaksikko, kun molemmat ovat voittaneet kaikki viidestä edellisestä ottelustaan varsinaisella peliajalla. Kymmenen ottelun kuntopuntarilla isäntäjoukkue Ilves on menettänyt sarjassa ainoastaan kaksi pistettä eli se on kerännyt 28 paunaa. JYP ei paljoa pidemmälläkään otannalla kalpene, kun se on kerännyt kymmenestä edellistaistostaan 24 pistettä.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Kummallakaan joukkueella ei tässä kärkipään taistossa tiettävästi pahoja poissaoloja ole, joten joukkueet pääsevät todennäköisesti kamppailuun kovimmilla miehistöillään. Pienten marginaalien kamppailussa, jossa kohtaa kaksi huippuvireistä ryhmää kannattaa suunnata katseita esimerkiksi erikoistilannepelaamiseen.

Ilves on koko sarjan paras ylivoimajoukkue, kun se on latonut kiekkoa pussiin liki joka kolmannella yrittämällä (29,21%). JYPin ylivoima puolestaan ei ole huonoa sekään, mutta siinä on selkeä ero tamperelaisiin nähden, kun hurrikaani on osunut erikoistilanteissa 21,74% tehokkuudella. Alivoimapelaaminen JYPillä on kuitenkin ollut sarjasijoituksesta huolimatta todella heikkoa, kun maali on onnistuttu tukkimaan ainoastaan 72,13% varmuudella. Ilveksellä alivoimapelaaminen on sarjan neljänneksi parasta (84,44%).

Ilves on siis kurittanut JYPiä erikoistilannetilastoissa rankasti, mikä saattaa hyvinkin olla ratkaiseva tekijä kovavireisten joukkueiden taistossa. Ilveksellä on lisäksi kotietu, joka tuo oman mausteensa aina mukaan. Nostetaan pelivalinnaksi isäntien voitto, mutta pidetään panostus maltillisena.