EM-karsinnat pe 15.11. klo 21:45

Sveitsi - Georgia

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Mättävätkö Sveitsi ja Georgia maaleja tärkeässä kamppailussa?

D-lohkossa kolmatena oleva Sveitsi saa vieraakseen Georgian, joka on lohkon neljäs ja kolmen pisteen päässä isäntäjoukkueesta.

Sveitsi on kerännyt kuudesta ottelusta 11 pistettä sen maalieron ollessa 12-5. Joukkue taistelee tosissaan pääsystä ensi vuoden EM-kisoihin yhdessä Tanskan ja Irlannin kanssa, jotka ovat keränneet pisteen enemmän. Edellisellä ottelukierroksella Sveitsi haki elintärkeän 2-0 kotivoiton juurikin Irlannista. Ottelun ensimmäisestä maalista vastasi Benfican kärkihyökkääjä Haris Seferovic ja toinen maali merkattiin Irlannin omaksi maaliksi.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Georgia on pelannut yhden ottelun enemmän kuin Sveitsi. Seitsemästä kamppailusta kahdeksan pistettä on ihan kohtuullinen saldo Georgialle ja ottaen huomioon sen, kuinka suuri tasoero on sen ja lohkon kolmen kärkimaan välillä. Edellisellä kierroksella Georgia taisteli hurjassa maali-iloittelussa Gibraltarin kanssa, josta se lopulta haki 3-2 vierasvoiton.

Sveitsi lähtee kotiotteluun selvänä suosikkina, mutta kertoimet on painettu hyvin mataliksi. Isketäänkin runsasmaalisuutta (ottelussa yli 2,5 maalia), sillä molemmat taitavat maalinteon ja ennen kaikkea Sveitsiltä on lupa odottaa osumia.