LEC pe 12.07. klo 19:00

Schalke - Rogue

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Schalke askeleen edellä

LEC:n pienen kesätauon jälkeisen perjantain kierroksen avaavat tärkeistä voitoista taistelevat Schalke ja Rogue. Ottelu alkaa 19:00 ja se on totuttuun tyyliin BO1 (paras yhdestä).

Schalken pelin piti parantua keväästä, kun joukkue sai korealaisen Trickin jungle-pelaajakseen, mutta toisin kävi. Joukkue on ollut pelisuunnitelmallisesti todella hukassa varsinkin mid-gamessa, ja monet early-gamen johtotilanteet ovat kääntyneet valitettaviksi tappioksi pelien edetessä.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla – voitot tilille 15 minuutissa!

Vastustaja Rogue on onnistunut voittamaan vain Vitalityn ja Excelin kesäkaudella molempien lukeutuessa sarjan heikoimpiin joukkueisiin. Joukkue ei vain tunnu yleisellä tasolla saavan mitään aikaan peleissä. Joukkue pelaa todella passiivisesti suhteessa moneen sarjan joukkueseen, ja varsinkin aggressiiviset jungle-pelaajat käyttävät tätä vahvasti hyväkseen. Joukkue on jäänyt lähes kaikissa otteluissa jälkeen heti alkupelissä ja tyytynyt vain seuraamaan vierestä, kun vastustaja kasvattaa tasaisesti johtoaan kohti väistämätöntä käytännössä vain venyttäen pelejä.

Molemmat joukkueet ovat taitavia viityttämään peliä, varsinkin jos drafti on hyvin skaalautuva. Molempien pelien keston keskiarvo onkin LECin tasolla kärkipäätä, Schalken ollessa kärkipaikalla. Päävalintana otteluun otetaankin ottelun keston overia, johon tarjolla todella pelattava linja. Alittuminen vaatii käytännössä pelin lopettamista ensimmäisellä baronilla. Toisena kohteena pienemmällä otetaan Schalken tappojen tasoitus, koska Rogue saa ylivoimaisesti vähiten tappoja koko sarjassa.