Valioliiga ti 21.01. klo 21:30

Aston Villa - Watford

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Aston Villalla ongelmia puolustuspäässä

Aston Villa isännöi Nigel Pearsonin alaisuudessa piristynyttä Watfordia. Watfordilla on mahdollisuus jatkaa kuuden ottelun tappiotonta putkea Villa Parkilla.

Aston Villa on tällä hetkellä sarjataulukossa suoran putoajan paikalla. Ei olisi yllättävää, mikäli joukkue löytyisi sieltä vielä sarjan loppuvaiheillakin. Villan puolustuspään ongelmat ovat olleet jatkuvana päänvaivana päävalmentaja Dean Smithille, eikä niille tunnu löytyvän loppua. Loukkaantumisten myötä myös hyökkäyspelaaminen on jäänyt täysin Jack Grealishin harteille ja mikäli Watford pystyy nollaamaan Grealishin, niin myös jää kotijoukkueen hyökkäyspelaaminen vaisuksi.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Watford on puolestaan surkean alkukauden jälkeen saanut juonesta kiinni ja tuloskäyrä on ylöspäin. Hornetit ovat saaneet alkukaudesta parannettua puolustuspelaamistaan roimasti, joka on myös näkynyt neljänä nollapelinä viimeisestä kuudesta kamppailusta liigassa. Watford onnistui muun muassa nollaamaan Tottenhamin viime kierroksella, joten Villan nollaaminen on myös todennäköistä Villa Parkilla.

Molemmilla joukkueilla on loukkaantumisten vuoksi sivussa pelaajia, mutta Villalla on huomattavasti tärkeämmät pelaajat sivussa. Nämä Villa-pelaajien poissaolot ovat näkyneet suuresti peliesityksissä, ja tulevat edelleen vaikuttamaan Smithin ryhmän otteisiin.

Pelivalintaa lähdetään poimimaan vierailijan kautta ja uskotaan että Watfordin vahva vire saa jatkoa. Nostetaan lapulle Watfordin voitto maltillista panostusta käyttäen.