Ykkönen to 20.06. klo 18:30

AC Oulu -  KTP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Juho Mäkelä kaivoi maalijyvänsä esiin – jatkuuko AC Oulun tehokkuus?

Edellisessä ottelussa ensimmäiset maalinsa hetkeen viimeistellyt AC Oulu saa torstaina Ykkösessä vieraakseen KTP:n, jota vastaan se aloitti kautensa. Kotkalaisilla on käynnissä vaikea jakso.

AC Oulu nappasi edellisessä ottelussa ensimmäisen voittonsa kuukauteen ja teki sen tyylillä. EIF oli Tammisaaressa melko hampaaton oululaisille viime aikoina epätyypillisen rohkean peliesityksen seurauksena. Iloinen uutinen vieraille oli myös Juho Mäkelän maalitilin aukeaminen – ja sehän aukesi komeasti, kun 36-vuotias konkari viimeisteli kaikki kolme oululaisosumaa 0–3-vierasvoitossa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla – voitot tilille 15 minuutissa!

Seuraavassa ottelussaan AC Oulu toimii isäntänä, kun Raatin stadionille astelee KTP. Kotijoukkue metsästää edelleen kauden ensimmäistä maaliaan kotistadionilla.

KTP on pelannut viime aikoina todella vaihtelevia otteluita. Tällä hetkellä ryhmä on kahden ottelun tappioputkessa, mutta sitä edeltäneissä kolmessa kamppailussa se napsi kaksi voittoa ja pelasi tasapelin. Viimeaikaiset tappiot ovat tulleet kotikentällä TPS:lle sekä Tampereella TPV:lle.

Kaikesta huolimatta KTP on laadukas joukkue ja odotukset ryhmää kohtaan ovat syystäkin korkealla tällä kaudella. Maalipörssin kärkinimi on tällä hetkellä kuudella osumallaan Kalle Multanen ja muun muassa hän pelaa kotkalaisleirissä.

AC Oulu on pelannut neljä kotiottelua tällä kaudella, joista saldona sillä on kolme pistettä ja maaliero 0–1. Nähtäväksi jää, millaisen itseluottamusruiskeen EIF-voitto oululaisille antaa, mutta tällä erää kotitilasto on joukkueella todella karu.

Keskikenttäpelaaja David Ramadingaye palasi edellisessä kamppailussa pienessä loukkaantumissumassa painivan AC Oulun kokoonpanoon. Kokenut pelintekijä on todella tärkeä linkki joukkueen hyökkäysten rakentelemisessa. Edellisottelussa oululaisilta olivat sivussa Aleksi Gullsten, Aapo Heikkilä sekä puolustaja Venicio Ferreira. KTP:n loukkaantumistilanne suhteessa oululaisiin on parempi, eikä sillä tiettävästi ole merkittäviä poissaolijoita.

Maaleilla ei ole tällä kaudella AC Oulun otteluissa mässäilty – etenkään kotinurmella. Edellisen ottelun onnistumiset avasivat kuitenkin takuulla maalinteon lukkoja, minkä lisäksi KTP on päästänyt yhdessä MuSan kanssa toiseksi eniten maaleja Ykkösessä. Brassitoppari Venicion puuttuminen on AC Oulun kovasta ryhmityksestä huolimatta todella suuri kolaus hyvin kauden ensimmäisellä kolmanneksella toimineelle puolustuslinjalle.

Uskotaan, että AC Oulu ja KTP tarjoilevat tällä kertaa Raatin yleisölle vaihtelua maalirikkaassa ottelussa. Nostetaan pelivalinnaksi, että ottelussa tulee vähintään kolme (yli 2.5 maalia).