Liiga ke 22.01. klo 18:30

Sport - Lukko

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lukon voittoputkelle jatkoa

Keskiviikkoiltana Vaasan Sport isännöi Lukkoa. Kuluneella kaudella Sport on ollut yllättävänkin haastava vastus Lukolle, mutta tämän hetkisellä vireellä pisteiden ansaitseminen tulee olemaan erittäin vaikeaa vaasalaisille.

Kotijoukkue Sport on edellisistä kuudesta ottelusta onnistunut voittamaan ainoastaan kerran. Viimeisimpänä todellinen pohjanoteeraus, kun Jukurit tylytti vaasalaisia lukemin 5-0. Joukkueen tärkein yksittäinen pelaaja hyökkääjä Chris DeSousa on esiintynyt vakuuttavasti viime aikoina, mutta hyökkäyspelin kantaminen on liian suuri taakka yhdelle pelaajalle. Omassa päässä verkko on heilunut tiuhaa tahtia eikä joukkueen maalivahtikaksikko Niko Hovinen ja Stefan Steen ole pystynyt pitämään otteluita vähämaalisina.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Vierasjoukkue Lukko saapuu keskiviikkoillan kamppailuun hakemaan jatkoa voittoputkelle. Lukko on aloittanut tämän vuosikymmenen erittäin vakuuttavasti, sillä kuuteen otteluun on tullut kuusi voittoa. Hyökkäyspelaaminen on parantunut entisestää hyökkääjä Sebastian Repon liityttyä joukkueeseen. Puolustuspeli on myös ollut vakuuttavalla tasolla. Tämän vuoden puolella joukkue on päästänyt ainoastaan hieman yli maalin ottelua kohden. Hyvän puolustuksen taustalla toimiva maalivahtikaksikko Lassi Lehtinen ja Oskari Setänen on suoriutunut mallikkaasti maalinsuulla. Hyvä maalivahtipeli tuo rentoutta ja itseluottamusta myös kenttäpelaajille.

Lukko on materiaaliltaan Sportia selvästi edellä, joka ei ole kauden aiemmissa keskinäisissä kohtaamisissa tullut esille. Tällä hetkellä vieraiden vire on kuitenkin sillä tasolla, että edes DeSousan huikea vire tulee tuskin riittämään pisteiden nappaamiseen. Pelivalinnaksi nostetaan Lukon voitto varsinaisella peliajalla.