Copa del Rey ke 12.02. klo 22:00

Athletic Bilbao - Granada

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Copa del Reyn välierät käyntiin – Athletic Bilbao hoitaa Granadan!

Copa del Reyssä on edetty jo välierävaiheesen. Uudistettu Copa del Rey on vastannut toden teolla odotuksiin, sillä yllätyksiä on nähty tähän mennessä todella paljon, kun ottelut olivat yksiosaisia ennen välieriä. Barcelona, Real Madrid, Sevilla, Valencia ja Atlético Madrid ovat kaikki lentäneet jo laulukuoroon turnauksesta.

Athletic Bilbao tiputti Barcelonan puolivälierissä viime hetken maalilla, kun Inaki Williams upotti Blaugranan 90+3 peliminuutilla. Maali merkattiin lopuksi Sergio Busquetsin omaksi maaliksi, mutta samapa se, sillä Baskiryhmä onnistui etenemään välieriin dramaattisten vaiheiden jälkeen. Ottelu itsessään oli Barcelonan hallintaa, mutta heikko viimeistely ja isäntien erittäin tiivis puolustus piti pintansa komealla tavalla. Sen lisäksi ottelu pelattiin juurikin Ahtletic Bilbaon kotistadionilla San Mamésilla, joka on ollut ehkä jopa kaikista vaikein vieraspaikka Barcelonalle maailmassa useiden vuosien ajan.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Granada puolestaan tiputti Valencian jatkosta 2-1 kotivoiton turvin. Isäntien molemmista maaleista vastasi kokenut Espanjan entinen maajoukkuepelaaja Roberto Soldado. 35-vuotias espanjalainen pääsi heti ottelun kolmannella peliminuutilla sekä pääsi ratkaisemaan jatkopaikan dramaattisesti rangaistuspotkusta 90+4 minuutilla.

Copa del Reyssä välierät ovat nyt totutusti kaksiosaisia ja Athletic Bilbao lähtee kotiotteluun ennakkosuosikkina ansaitusti. San Mamés on aina inhottava paikka vierailla ja uskotaankin, että Baskiseura nappaa kotivoiton iskien sen lapulle.