Valioliiga su 23.02. klo 18:30

Arsenal - Everton

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Arsenal on nousukunnossa Mikel Artetan johdolla!

Valioliigan 27. ottelukierroksella Arsenal ja Everton taistelevat pisteistä Emirates Stadiumilla. Molemmat joukkueet ovat olleet hyvässä vedossa viimeisten viikkojen aikana.

Arsenal ei ole hävinnyt ainuttakaan ottelua vielä tämän vuoden puolella. Mikel Artetan ryhmä on ollut selvässä nousukiidossa ja se on heijastunut pelaajiin selvästi. Muun muassa Alexandre Lacazette on osunut kahdessa peräkkäisessä kamppailussa pitkän maalittoman putken jälkeen. Arsenal haki komean 1-0 vierasvoiton Olympiakosista torstai-iltana Eurooppa-liigassa juurikin ranskalaiskärjen osumalla. Sen lisäksi Pierre-Emerick Aubameyang on ollut kovassa iskussa ja taisteleekin Valioliigan maalikuninkuudesta.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Everton ei ole hävinnyt viiteen otteluun kertaakaan saalistaen kolme voittoa ja kaksi tasapeliä. Joukkueen kokonaisvaltainen pelaaminen on mennyt eteenpäin Carlo Ancelottin alaisuudessa enemmän ja enemmän, mutta silti muun muassa puolustuspelaamisesta löytyy isojakin ongelmakohtia. Ancelottin ryhmä on kyennyt ainoastaan kertaalleen pitämään maalinsa puhtaana viimeisistä kahdeksasta ottelusta, mikä on kammottava saldo.

Ottelusta voidaan odottaa tasaista ja vauhdikasta vääntöä, mikä voi hyvin ratketa siihen kumpi joukkue on kliinisempi maalin edessä ja se sataa Arsenalin laariin. Uskotaankin, että tykkimiehet nappaavat tärkeän kotivoiton Emiratesilla ja pelataan kotivoittoa lapulle.