CS ma 24.02. klo 13:00

NiP - Vitality

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

THREAT ja uusi NiP vauhdissa

Alkuvuoden odotetuin turnaus CS:n puolella alkaa maanantaina 24.02. Kyseessä on jokavuotinen IEM Katowice, joka kuuluu vuoden suurimpien ja arvostetuimpien turnausten joukkoon. Katowice on oikea startti vuoden 2020 CS:lle, ja mikä olisikaan parempi paikka siihen, kuin 11 500 ihmistä sisään vetävä legendaarinen Spodek Arena. Turnaus kestää seitsemän päivää, sillä kaikki turnauksen ottelut pelataan paras kolmesta -formaatilla. Otteluita on kolmekymmentä ja palkintopotissa komeilee 500 000 dollaria.

Turnauksen ensimmäisessä ottelussa pelaa ruotsalaisjoukkue NiP, sekä ranskalaisjoukkue Vitality. Ottelu alkaa klo: 13:00. Vitality lähtee otteluun kertoimien valossa suurena ennakkosuosikkina, vaikka NiP:llä on ollut monta viikkoa aikaa uuden pelaajansa Tim “nawwk” Jonassonin kanssa. Joukkueen uusi valmentaja Björn “THREAT” Pers on myös saanut paljon aikaa tehdä töitä joukkueen kanssa, ja tästä alkaa varmasti uusi aikakausi kyseiselle organisaatiolle.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

NiP on vihdoin uudistanut koko kokoonpanonsa ja jäljellä ei ole enään yhtään jäsentä alkuperäisesti kokoonpanosta, joka asetti huikean 87-0 -ennätyksen LAN-karttojen voitosta. Tämä kokoonpano on huomattavan tulivoimainen ja joukkueen pelin sisäisen johtajan Jonas “Lekr0” Olofssonin saadessa apua THREAT:lta pääsee hänkin vapautumaan. THREAT on tunnettu hänen loistavasta filosofiasta, miten peliä pelataan ja hänen ideansa yhdistettynä nykypäivän tähtipelaajien tulivoimaan, tulee paketista todella vaarallinen.

Vitalitylla voi olla haastava ottelu edessä, sillä joukkuella ei ole mitään aavistusta, mitä odottaa, kun THREAT ja uudistunut NiP pääsee vauhtiin. NiP on yksilötaidoltaan taitavempi nippu, ja joukkueella on ollut paljon aikaa harjoitella yhdessä. Tuloksia pitää siis tulla.