CS ma 24.02. klo 13:00

Astralis - Cloud9

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Cloud9:lla mahdollisuus saada kierroksia omassa kartassaan

Alkuvuoden odotetuin turnaus CS:n puolella alkaa maanantaina 24.02. Kyseessä on jokavuotinen IEM Katowice, joka kuuluu vuoden suurimpien ja arvostetuimpien turnausten joukkoon. Katowice on oikea startti vuoden 2020 CS:lle, ja mikä olisikaan parempi paikka siihen, kuin 11 500 ihmistä sisään vetävä legendaarinen Spodek Arena. Turnaus kestää seitsemän päivää, sillä kaikki turnauksen ottelut pelataan paras kolmesta -formaatilla. Otteluita on kolmekymmentä ja palkintopotissa komeilee 500 000 dollaria.

Avausottelussa maailman ykkösjoukkue Astralis saa vastaansa Cloud9:n. Ottelu alkaa klo 13:00 ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Astralis lähtee täysin ansaitusti otteluun suurena ennakkosuosikkina. Vedonlyönnin kannalta ottelusta löytyy kuitenkin mielenkiintoisia kohteita Cloud9:n puolelta.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Cloud9 on erinomainen nouseva joukkue, joka on voittanut jo monia suuria nimiä. Astralista he eivät ole vielä kohdanneet, mutta esimerkiksi G2, Liquid, North ja Complexity on voitettu vähintään kertaalleen. Joukkueella oli lupaavia tuloksia ATK -organisaation alla, joka vauhditti siirtymistä Cloud9:n alle.

Joukkueen parhaita karttoja on Inferno ja Overpass. Astraliksen vakipoisto on jokaisessa ottelussa Mirage, joten Cloud9 saa omaksi valinnakseen toisen edellä mainituista kartoista. Etenkin Overpassissa heillä on oivat mahdollisuudet haastaa Astralis ja tehdä ottelusta tiukka. Täten otteluun lyödään Cloud9:ä kierrostasoituksella heidän karttavalintaansa.