CS ti 25.02. klo 13:00

Team Liquid - Virtus.Pro

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Palaako Liquid vuoden takaiseen formiin?

Turnausvuosi CS:GO:n puolella on aika polkaista kunnolla käyntiin, kun maanantaina alkaa IEM Katowice, jota on odotettu jo pari kuukautta niin fanien kuin pelaajienkin toimesta. Katowicen ratkaisupelit pelataan 11 500 ihmistä sisään vetävällä legendaarisella Spodek Arenalla. Turnaus kestää seitsemän päivää, sillä kaikki turnauksen ottelut pelataan paras kolmesta -formaatilla. Otteluita on kolmekymmentä ja palkintopotissa komeilee 500 000 dollaria.

Avauskierroksen kahdeksasta ottelusta kaksi pelataan vasta tiistain puolella, näistä katseet kohdistetaan Team Liqudin ja Virtus.Pron kohtaamisen. Liquid oli vuosi sitten aloittelemassa näihin aikoihin historian nopeinta grand slamia, mutta 2020 lähtökohdat ovat hieman erilaiset. Joukkue on esitellyt yksittäisissä kartoissa, miten se on edelleen potentiaalinen haastaja rankingin ykköspaikasta, mutta kokonaisuutena suoritukset ovat edelleen alle pelaajien potentiaalin. Suurimmat ongelmat joukkueen osalta ovatkin tällä hetkellä mentaalipuolella, joukkue lahjoittaa pois merkittäviä johtoja ja häviää kierroksia, joita ei terävimmällä tasolla pitäisi hävitä.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Myös Virtus.Pron nimen alle siirtyneen AVANGARin joukkueen suoritukset ovat olleet mollivoittoisia. Joukkueen tähtipelaaja Jame ei ole onnistunut samanlaisiin suorituksiin kuin vuoden 2019 puolella, kun hän ratkaisi tärkeitä kierroksia yksin joukkueelleen. Varsinkin AdreNilla on ollut vaikea vuoden aloitus, ja ryhtiliikettä kaivataan nopeasti, mikäli joukkue mielii pitkälle Katowicessa.

Karttojen osalta Liquid poistaa permabanninsa Trainin, joka on ikävästi Virtuksen vahvimpia karttoja. Virtus taas poistaa Nuken, jossa joukkue ei ole pelannut nykyisellä kokoonpanolle käytännössä lainkaan, vaihtoehtoisesti joukkue haluaa poistaa Vertigon, jossa Liquid on ollut pirteä, ja kartan yksityiskohtien osaaminen on edelleen heikolla tasolla suurella osalla joukkueista. Liquid valinnee omaksi kartakseen Miragen tai juuri mainitun Vertigon, joissa molemmissa joukkue saa merkittävän edun itselleen. Virtuksella on omista vahvoista kartoistaan jälellä tässä vaiheessa enää Inferno, joten valinta osunee siihen. Ratkaisua haetaan Dustin tai Overpassin välillä liikkuen joukkueiden mieltymyksistä.

Pelivalintana otteluun otetaan Liquidin oman kartan voittoa, koska joukkueella on ollut hyvin aikaa harjoitella ja ennen kaikkea työstää mentaalipuolta, joka on rajoittanut tuloksia edelliset turnaukset. Virtus.Pron pelaajat eivät pärjää yksilötasolla NA:n tähtijoukolle ja omassa comfot pickissään Liquid pärjää.