Eurooppa-liiga to 27.02. klo 19:55

FC Porto - Leverkusen

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Urku auki Porton ja Leverkusenin kohtaamisessa

Porto ja Leverkusen mittelivät avausosan lukemin 2-1 Die Werkselfin hyväksi ja pelitapahtumien valossa voittolukemat olisivat voineet olla suuremmatkin. Peter Boszin ryhmä on paukutellut hyökkäyspäässä revolvereita viime aikoina siihen tahtiin, että Portossakaan tuskin maaleitta jäädään. Suurimaalisuus kelpaa vetoihin asti.

Avausosaan lähdettiin pitkälti ykköskokoonpanoilla, joten tässä parissa ei ainakaan säästellä, vaikka joukkueet kotimaidensa liigoissa isoista asioista samanaikaisesti pelaavatkin. Porto on luonnollisesti kotiviheriöllään kova ylöspäin eikä peruuttelu tule taaskaan kysymykseen. Sérgio Conceiçãon suojatit ovat tehneet maalin jokaisessa kotipelissään tällä kaudella. Pepe on palannut harjoituksiin, mutta pelikunto tuskin tulee vielä tänään kysymykseen.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Leverkusenin hyökkäyspelaaminen on teräksistä, mistä osoituksena ovat viiteen viime peliin ladotut 13 osumaa. Lukas Hradecký on myös joutunut kaivamaan palloa verkosta luvattoman useasti, vaikka sunnuntaina Augsburg saatiinkin nollilla pidettyä. Viihdyttävä joukkue Die Werkself on ilman muuta. Kevin Volland ja Charles Aránguiz jäävät illan ottelusta sivuun ja ensin mainitulla lienee loppukausikin paketissa.

Pelinkuva vaikuttaa ottelun alla selvältä: Porto prässää korkealta ja yrittää pallonriistojen kautta kääntää tilanteita nopeasti maalipaikoiksi. Nopealla avausmaalilla vetoideakin on hyvissä kantimissa. Maalirikas ilta on pedattu, joten vetokupongille lähtee yli 3 maalia siten, että tasalukemalla panos palautuu pelitilille.