CS to 17.09. klo 15:00

G2 - AGO

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

G2 hakee turnauksen toista voittoaan tukalassa tilanteessa

ESL Pro League jatkuu torstaina jälleen kolmella euroopan ottelulla. Euroopan divisioona alkaa pikkuhiljaa olla pudotuspelejä vaille valmis, joten nämä viimeiset ottelut ovat äärimmäisen tärkeitä jokaiselle joukkueelle. Torstain ensimmäisessä ottelussa ranskalaisjoukkue G2 kohtaa puolalaisjoukkue AGO:n. Ottelu alkaa klo: 15:00 ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla.

Ottelu on äärimmäisen tärkeä ranskalaisjoukkueella. G2 on hävinnyt neljästä pelaamastaan ottelusta kolme, joten nämä viimeiset pelit joukkueen on pakko voittaa jos halajaa pudotuspeleihin. Jo tällä hetkellä mahdollisuudet jatkopaikkaan ovat äärimmäisen pienet. AGO on G2:n tapaan hävinnyt kolme pelaamastaan neljästä ottelusta. Joukkueiden keskenäinen kohtaaminen merkitsee siis paljon, sillä tämän ottelun häviäjä on varmasti ulkona turnauksesta.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

G2 on tietysti suuri ennakkosuosikki otteluun lähdettäessä. Joukkue on maailmanlistan sijalla 6, kun AGO majailee listan sijalla 45. G2 lähtee todennääköisesti hakemaan omaksi kartakseen Nukea tai Dustia. Molempien joukkueiden vakipoistona on samainen kartta – Overpass. AGO aloittaa karttavalinnat, joten joukkue saa päättää “flouttaavatko” he kyseisen kartan eli jättävät sen G2:n murheeksi. AGO tulee todennäköisesti valitsemaan omaksi kartakseen Miragen, jossa joukkue murskasi suomalaisjoukkue ENCE:n muutama päivä sitten.

G2 on kuitenkin suuri suosikki ottelun voittajaksi, ja joukkue on hyvä jokaisessa AGO:n mukavuusalueen kartassa.