Valioliiga su 25.10. klo 21:15

Arsenal - Leicester

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Leicester ei ole ikinä voittanut ottelua Arsenalin Emirates Stadiumilla

Leicester on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan Valioliigassa, eikä tuskaa ole helpottanut ykköshyökkääjän puuttuminen kokoonpanosta. Arsenal on ollut kettupaidoille haasteellinen vastustaja erityisesti vierasnurmella, eikä joukkue ole juhlinut tykkipaitojen kotinurmilla voittoa vuosikymmeniin. Leicester ei siis ikinä ole voittanut ottelua missään kilpailussa Emirates Stadiumilla.

Arsenal hävisi edellisenä viikonloppuna Manchester Citylle 1–0-numeroin ja kärsi kauden toisen tappionsa, joista ensimmäinen tuli vieraskentällä hallitsevaa mestaria Liverpoolia vastaan. Lontoolaisjoukkue on yksi vähiten osumia tällä kaudella Englannissa päästäneistä ryhmistä, kun omissa on kolissut vasta kuudesti viidessä ottelussa. Yhdeksän pistettä keränneellä ja vaikeita vierasotteluita lukuun ottamatta muut kamppailunsa voittaneella Mikel Artetan ryhmällä on mahdollisuus nousta sarjan jaetulle kolmossijalle sunnuntaina.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Vastaavasti hyökkäyspäässä on ollut hiljaisempaa, vaikkakin Arsenal on viimeistellyt kahdeksan tekemäänsä maalia melkoisen tehokkaasti paikoistaan. Tässä on myös otettava huomioon, että joukkue on jäänyt kahden vahvasti parhaalla alakerrallaan puolustaneen joukkueen vieraana nollille ja vähille laukauksille.

Leicesterille Jamie Vardyn poissaolo on ollut myrkkyä, eikä Kelechi Iheanacho ole ollut Valioliigan puolella kummoinen paikkaaja. Ykköstykin paluuta odotellaan jo Emiratesille sunnuntaina, mikä on positiivista. Tärkeitä pelaajia on kuitenkin sivussa edelleen, kun esimerkiksi Ricardo Pereira, Wilfred Ndidi ja keskuspuolustaja Caglar Soyuncu puuttuvat kokoonpanosta.

Arsenal on ollut vakuuttava kahdessa ensimmäisessä kotiottelussaan West Hamia ja Sheffield Unitedia vastaan. Joukkueen pelaamisessa on vaikuttanut olevan hyvä meininki, eikä loukkaantumistilanteessakaan ole muutoksia edelliseen Valioliiga-otteluun verrattuna. Eurooppa-liigan ottelussa torstaina huilanneet Willian sekä Dani Ceballos ovat tiettävästi molemmat pelikunnossa avaukseen sunnuntaina.

Leicesterin vierasottelutilasto Arsenalia vastaan on karu – edellinen voitto tykkipaidoista Lontoossa on tullut Highburyn nurmella vuoden 1973 syksylä. Yhteensä Leicester on vieraillut Arsenalin kotikentillä 47 vuoden aikana kaikissa kilpailuissa 27 kertaa, joista tuloksena on ollut peräti 20 tappiota. Tilastoon ei ole tarjolla vieraiden kannalta helpotusta sunnuntaina ja pelivalinnaksi nostetaan kotivoitto.