CS ma 26.10. klo 17:30

Na'Vi - NiP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Na’Vi:lla ongelmia pelissä sekä terveydessä – NiP parantanut otteitaan huomattavasti

Blast Premier Fall Series starttaa loistavasti heti viikon 44 alkuun, kun lokakuu lähenee loppuaan. Blast Premier Series kestää hieman yli viikon, ja sen viikon aikana nähdään paljon erinomaisia otteluita. Turnauksen starttaa venäläisjoukkue Na’Vi sekä ruotsalaisjoukkue NiP, kun joukkueet kohtaavat klo: 17:3o starttaavassa paras kolmesta -formaatilla pelattavassa ottelussa.

Na’Vi on ollut suurissa vaikeuksissa ennen Blastin turnausta CIS-maiden välisessä IEM New York -turnauksessa, jossa joukkue sijoittui neljänneksi. Na’Vi myös luovutti kolmannen sijan päätösottelun Spiritiä vastaan terveysongelmien vuoksi. Joukkueen pelaajalla Ilya “Perfecto” Zalutskiy:llä todettiin nimittäin COVID-19 -tartunta.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

NiP:n kertoimet ovat todella ylhäällä ottaen huomioon Natus Vinceren uskomattomalta tuntuvat vaikeudet turnauksessa, jossa he olivat ylivoimainen ennakkosuosikki. Samaan aikaan, kun Na’Vi on ollut vaikeuksissa, on NiP ottanut suuria harppauksia eteen omassa pelaamisessaan. Joukkue on viidestä viimeisestä ottelusta voittanut kolme häviten ainoastaan Vitalitylle ja Heroicille, jotka ovat molemmat maailman kärkijoukkueita ja pelaavat sunnuntai-iltana Dreamhack Open Fall -turnauksen finaalissa vastakkain. NiP nappasi päänahat mm. OG:lta, Fnaticilta ja FaZe:lta.

Edellisten otteluiden perusteella joukkueiden pelikunto on aivan erilainen ja ruotsalaisjoukkue lähtee todella suuressa etulyöntiasemassa maanantain otteluun. Olisi suorastaan tyhmyyttä jättää käyttämättä noinkin suuri ylikerroin, mitä NiP:lle tarjotaan.