Liiga su 17.03. klo 17:00

SaiPa -  Ilves

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kruunalla SaiPaa ja klaavalla Ilvestä?

SaiPa ja Ilves taistelevat toisessa osaottelussa Liigan puolivälieriin pääsystä sunnuntaina. Avausottelussa Ilves oli vahvempi kotonaan jatkoajalla ja nousi kahden maalin takaa-ajoasemasta rinnalle ja ohitse.

Avausottelu odotetusti tasainen

Otteluparin avauskohtaaminen oli odotetusti todella tasainen, kuten toki pitääkin – joukkueilla oli runkosarjan lopussa eroa ainoastaan kolme pistettä – perättäisillä sarjasijoilla. Tampereella päädyttiin lauantaina 3–2-kotivoittoon jatkoajalla. SaiPa johti ottelua jo 0–2, mutta Ilves kiri rinnalle ja jatkoajalla se onnistui Samuli Vainionpään osumalla nappaamaan voiton.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Betsaa 10€ – saat 50€ edestä ilmaisvetoja:

Unibetilta huikea etu Uhmapelaajille viikon loppuun asti!

Runkosarjassa keskinäisten kamppailujen voitot tasattiin 2–2, SaiPa voitti kaksi ensimmäistä ja Ilves viimeisimmät. Molemmat joukkueet voittivat yhden ottelun kotonaan sekä yhden vieraskaukalossa.

Kumpikin joukkue on saanut pelata nykyisellä kokoonpanollaan ilman uusia poissaoloja jo pidemmän tovin. SaiPalla sivussa ovat olleet ja ovat yhä Veeti Vainio, Vladimir Denisov, Emil Oksanen sekä Roy Radke. Ilveksellä sivussa on Jerry Ahtola.

Jatkuuko tarkka, mutta rohkea pelaaminen?

Ottelusarjojen katkaiseminen on aina haastavaa puuhaa. Voitolla Ilves lähettäisi SaiPan kesälaitumille, mutta on muistettava, että isännillä on tukenaan loistava kotiyleisö – sama valttikortti, joka eilen avitti tamperelaisia kovaan kiriin kolmannessa erässä ja lopulta voittoon saakka.

Lauantaina nähtiin äärimmäisen tarkkaa pelaamista ja molemmat joukkueista puolustivat todella tiiviisti. Pelirohkeus ei kuitenkaan ollut kummallakaan poissa, vaan hienoisessa Ilves-hallinnassa ottelua vietiin eteenpäin rohkealla ilmeellä ja kollektiivisesti puolustaen.

Uskotaan, että lauantaina nähty tasaisuus saa jatkoa tässä otteluparissa ja pelataan toisena pelivalintana maltillisella panostuksella tasapeliä (X), jolle saa yllättävän korkean kertoimen. Ensimmäisenä pelivalintana on alhainen maalimäärä (ottelussa alle 4,5 maalia), ja pelaaja voittaa vedon, kun ottelussa tulee varsinaisella peliajalla korkeintaan neljä maalia.

Betsaa Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä:

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä!