NHL la 16.02. klo 02:30

Carolina Hurricanes -  Edmonton Oilers

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Antaako Carolina kunnolla runtua Edmontonille?

Kovavireinen Carolina Hurricanes isännöi Edmonton Oilersia NHL:ssä lauantaiyönä Suomen aikaa. Vierailla ei ole viime aikoina sujunut ja muut joukkueet näyttävät ajaneen pelillisesti monta sataa mailia öljymiesten ohitse.

Oilersilla on käynnissä todella synkkä vaihe

Edmonton on hävinnyt kymmenessä edellisessä ottelussaan kahdeksan kertaa. Lukema on kymmenen ottelun tilastolla yksi hälyttävimmistä koko NHL:ssä. Lähes kaikki muut joukkueet ovat viimeistään nyt ajaneet Oilersista ohitse ja reilusti.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jättikerroin! 🔥

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jättikertoimella, hyödynnä tarjous välittömästi! 😎

PELAA TÄSTÄ

50€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSTÄ:

Olybetin uusille asiakkaille on tarjolla 50€ riskitön veto!

Lauantainen vierailija kohtasi Carolinan hiljattain kotiottelussaan, kun Hurricanes niisti pisteet Edmontonissa värikkäiden vaiheiden jälkeen 21. tammikuuta. Loppunumerot ottelussa olivat 4–7 ja se oli myös kauden ensimmäinen keskinäinen taisto.

Oilers on läntisessä konferenssissa kolmanneksi viimeisenä, kun sen takana ovat ainoastaan tasapisteissä oleva Anaheim Ducks sekä pisteellä jäljessä oleva konferenssijumbo Los Angeles Kings. Edmonton on kerännyt pisteitä tällä kaudella alle yhden ottelukohtaisella keskiarvolla.

Joukkueen tehot lepäävät ja ovat levänneet läpi kauden pitkälti tähtipelaaja Connor McDavidin sekä saksalaisen Leon Draisaitlin harteilla. Edellisissä viidessä ottelussaan Edmonton on tehnyt ainoastaan 12 maalia ja valtaosassa edellä mainitut herrasmiehet ovat olleet asialla.

Pöytä on katettu Carolinalle

Hurricanes on voittanut edellisissä viidessä ottelussaan neljästi ja otteitaan on parantanut myös tšekkiläinen maalivahti Petr Mrazek, joka on kantanut pääasiallista torjuntavastuuta Carolinan maalinsuulla viime aikoina. Hurrikaanipaitojen pelaaminen on ollut jokaisella osa-alueella reilassa ensimmäistä kertaa koko kaudella ja se on näkynyt hyvänä vireenä myös tuloksellisesti.

Kymmenen ottelun kuntopuntarilla Carolina on itäisessä konferenssissa kolmantena keräämillään 15 pisteellä. Viiden ottelun kuntopuntarilla joukkue on kerännyt kahdeksan pistettä ja sijoitus on niin ikään kolmas.

Ensimmäisenä kohteena pelataan Carolinan voittoa varsinaisella peliajalla. Toisena vaihtoehtona kokeillaan edellisissä viidessä kamppailussaan peräti 19 kertaa antautuneen Edmontonin murskatappiota kunnon tasoitusvaihtoehdolla (Carolina -2,5), joka tarkoittaa, että pelaaja voittaa isäntien voittaessa vähintään kolmella maalilla.

Vedot sisään ilman rekisteröitymistä

Löysitkö mielenkiintoista pelattavaa ja et jaksaisi säätää lippulappusten ja rekisteröitymisten kanssa? Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Ja verottomat voitot on mahdollista saada tilille 5 minuutissa.

? Laita vedot sisään Speedybetille tästä.