NHL ke 23.01. klo 02:00

Washington Capitals -  San Jose Sharks

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Lievittääkö Sharksin tuska?

Itäisen konferenssin viitostilan miehittävä Washington Capitals isännöi tiistain vastaisena yönä NHL:ssä San Jose Sharksia, joka on läntisessä konferenssissa kolmantena. Vieraiden esitykset olivat pitkään todella nousujohteisia, mutta viime aikoina on tullut lunta tupaan. Washingtonilla tupaan on tullut jo jotain muutakin kuin lunta, sillä se on peräti viiden kamppailun tappioputkessa.

Sharksin mahtivireeseen on tullut särö

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

San Jose Sharks on voittanut kymmenessä edellisessä ottelussaan seitsemän kertaa, mutta seitsemän voittoa tulivat peräjälkeen ja nyt San Jose rämpii kolmen ottelun tappiokierteessä. Tappiot ovat tulleet Arizona Coyotesille ja Tampa Bay Lightningille numeroin 6–3 ja Florida Panthersille 6–2-lukemin.

Lyö riskitön 50€ veto – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

Tappioita edeltäneen voittoputkensa aikana Sharks onnistui kuitenkin kaatamaan muun muassa Lightningin, joka on tällä hetkellä koko NHL:n paras joukkue tulosten valossa. Sharksin pelaaminen on voitokkaista otteluista muuttunut merkittävästi, sillä maalipaikoista se ei ole osunut samalla tehokkuudella, eikä puolustuspelaaminenkaan ole ollut lähelläkään briljanttia.

Taisteluilme ei kuitenkaan ole kadonnut mihinkään ja voitonnälkää joukkueella on piisannut. Ehkä jopa niin paljon, että se on kostautunut ylilatauksena.

Joukkueen puolustuksesta puuttuu iso palanen, kun ruotsalaistähti Erik Karlsson on sivussa. Toinenkin kovan profiilin puolustaja saattaa olla sivussa, sillä Marc-Edouard Vlasicin pelaaminen on epävarmaa.

Isäntä alisuorittaa tällä hetkellä

Washingtonin pelaaminen ei ole osoittanut piristymisen merkkejä hetkeen ja joukkue paineleekin viiden tappion putkessa. Erityisen hämmentäviä ovat joukkueet, joita vastaan tappioita on tullut. Tappiollisissa otteluissa Capitalsin kustannuksella täyden pistepotin ovat kairanneet muun muassa Chicago Blackhawks ja St. Louis Blues, jotka kuuluvat NHL:ssä häntäpään joukkueisiin.

Capitalsin alisuorittaminen näyttää tällä hetkellä todella pahalta ja joukkueen pelaamisesta puuttuu energisyys, varmuus ja itseluottamus, joita oli selkeästi nähtävillä ennen vuodenvaihdetta ja vielä tämän vuoden alussakin ajoittain. Edellisessä ottelussaan Chicagossa Capitals kärsi tappion numeroin 8–5, eivätkä sen kamppailun näytöt antaneet lainkaan lupauksia paremmasta.

Washingtonilla on Sharksin tavoin yksi tärkeä puolustaja sivussa, kun Christian Djoos ei ole pelikuntoinen.

Löytääkö Sharks eksyneen maalijyvänsä?

Isäntä on viime aikoina päästänyt niin paljon maaleja, että uskotaan vieraiden maalivireen kaivautuvan takaisin esiin. Sharksin hyvistä esityksistä ei ole paljoa aikaa ja itseluottamus on takuulla vahvempi kuin Capitalsilla, jolle hyvät otteet ovat huomattavasti kaukaisempi muisto.

Ensimmäiseksi pelivalinnaksi nostetaan Sharksin lopullinen voitto. Vaihtoehtona sille on vieraiden voitto varsinaisella peliajalla ja hieman suuremmalla riskillä. Näiden väliltä pelaaja voi valita itselleen mieluisamman kohteen tai päätyä täysin erilaisiin tulkintoihin!