KHL ti 20.04. klo 19:30

TsSKA Moskova - Avangard Omsk

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jatkuuko Omskin dominointi vai tasaako TsSKA voitot KHL:n finaaleissa?

Avangard Omsk aloitti KHL:n finaalisarjan todella vahvasti, kun joukkue kaatoi TsSKA Moskovan ensimmäisessä kohtaamisessa 1–4-lukemin. Omsk oli aktiivisempi osapuoli ja ansaitsi voittonsa. Joukkue oli kuitenkin myös jokseenkin onnekas ja on mielenkiintoista nähdä pystyykö TsSKA parantamaan otteitaan ja pitämään Omskin supertähdet maaleitta.

Omsk ei lähtenyt peruuttelemaan, vaan joukkue esitti heti ottelun ensimmäisestä minuutista lähtien todella rohkeaa hyökkäyspelaamista. Omsk myös viimeisteli todella tehokkaasti ja runkosarjan paras ylivoimapeli tuotti jälleen tulosta Reid Boucherin ylivoimamaalin muodossa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Kovasta paineesta ja pitkistä hyökkäysalueen pyörityksistä huolimatta Omsk oli kuitenkin myös osittain onnekas. TsSKA:n puolustus ja joukkueen maalilla torjunut Lars Johansson eivät olleet parhaimmillaan ja erityisesti Omskin kaksi ensimmäistä maalia olisi voitu estää paremmalla yhteispelaamisella.

TsSKA jäi ensimmäisessä ottelussa osittain telineisiin. Joukkueen puolustuspelaaminen ei ollut aiempien ottelusarjojen kaltaisella tasolla. TsSKA tuotti kiitettävät 29 laukausta Omskin maalia kohden, mutta myös aiempien ottelusarjojen osittainen huolenaihe eli takkuileva viimeistely koitui joukkueen tuhoksi. Lisäksi Omskin maalilla torjunut Simon Hrubec jatkoi huikeita otteitaan, mikä ei helpottanut moskovalaisten tilannetta maalinteon saralla.

TsSKA on monipuolinen joukkue, mutta se nojaa selvästi puolustuspeliinsä. Omsk puolestaan pystyy puolustamaan hyvin, mutta joukkueen hyökkäyksestä löytyy enemmän vaihtoehtoja otteluiden ratkaisemiseen. Omskin hyökkäyspään tähdet ovat olleet koko kevään mitassa huomattavasti tehokkaampia, kuin TsSKA:n kärkihyökkääjät. Omsk on ollut myös todella vahva vierasjoukkue, mistä kertoo 6 perättäistä vierasvoittoa tämän kevään pudotuspeleissä. Pelivalinnaksi nostetaan Omskin lopullinen voitto jatkoaika mukaan lukien.

Nappaa Nordicbetiltä riskitön KHL-veto!